středa 3. října 2018

Bridlicova strecha

Aby vaše střecha byla nejen oku lahodící, ale zejména plně funkční s dlouhou životností, je třeba si před její realizací položit. Většinou má přírodní břidlice šedou až. Jeho uplatnění je široké: střešní krytina, obklady a dlažba v interiéru a exteriéru, břidlicová. Břidlice je přírodní kámen používaný po staletí. Doly v severních Čechách a na severní Moravě, kde se břidlice na střechy těžila, jsou uzavřeny a dnes se k nám břidlice dováží, většinou ze Španělska.


Strecha zložitá celkom 1štvorcov. Neskoršie keď bude viac času hodím konečne aj fotky. Slaměné a rákosové došky. Došková střecha má výborné izolační vlastnosti. Jak se břidlice zpracovává.


Jeden metr čtvereční váží okolo až kilogramů (při jednom pokrytí). Pri zvláštnych tvaroch strechy a detailov (kužeľovitá cibuľová strecha ) je vhodné zmenšiť vzdialenosť krokiev alebo použiť silnejšie debnenie. Na vytvorenie debnenia možno použiť aj dosky na báze dreva. Podľa jej názoru taká strecha pripomína váhystarovekých drakom, vyzerá to bohatý a ušľachtilý, takže nie je lacná napriek nákladom, majitelia veľkostatkov a chaty často volia bridlicové strechy svojich domovov.


Materiál, z ktorého je strecha vyrobená zaisťuje, že strecha nezarastá machom. Poznámka: strecha je v súčasnosti pokrytá pálenou krytinou. Krytina vykazuje značnú nasiakavosť, čoho dokladom sú súvislé a hrubé vrstvy machu. Na viacerých miestach vplyvom poveternostných podmienok je poškodená a dochádza hlavne pri dažďoch k zatekaniu do podkrovia. Je potrebné vykonať neodkladné opravy a uvažovať do budúcnosti s jej celkovou výmenou.


Bramac ponúka betónovú aj keramickú strešnú krytinu. Tvarovo presné škridly spolu s originálnym systémom doplnkov zabezpečujú maximálnu funkčnosť. Volba břidlicové střechy představuje vždy větší investici než střecha tašková, šindelová nebo dokonce plechová. Tento čistě přírodní materiál.


Pozrime sa, čo treba urobiť, keď strecha uniká, ktorá je vysušená a prebytočná pena je po stranách rozrezaná a potom je aplikovaná vrstva tmelu. To je spôsob, ako nahradiť akúkoľvek časť strechy, ktorá je vyrobená z pružného. Vodotesné tesniace materiály na opravu spôsobujúce tesnenie v švíku Opravte bridlicovú strechu. Střecha z břidlice není vůbec minulostí! Střešní krytina z břidlice dělá majitelům radost dlouhá léta.


Bridlicova a prejzova strecha. Břidlicové střechy s sebou nesou spoustu výhod. Mají dlouhou životnost, jsou varia. Střešní břidlice je materiál, který se používal již v raných dobách pro pokrytí. Celá strecha má potom plastickejší tvar.


Každý šindeľ je vlastne originál, a preto si tieto krytiny vyžadujú vyššie náklady. Tvrdé bridlicové strechy môže popraskať a prestávky v priebehu času. Pred maľovať, je potrebné venovať pomerne časovo náročné prípravné práce.


Prvým krokom je skontrolovať každý strešný hárok na trhliny a poškodenie. Ak existujú listy s takými chybami, mali by byť vymenené. Tiež je potrebné zabezpečiť, aby boli všetky listy bezpečne pripevnené.


Požiadavky na strechu sa vekmi. Z tohto dôvodu je nutné poznať budovy a, čo je dôležitejšie, vziať do úvahy súbor požiadaviek a nuansy. S našou strechou, to máte v suchu. A strecha súkromného domu nie je výnimkou. Okrem toho, keď poznáte štruktúru šikmej strechy, môžete si byť istí správnosťou vykonanej práce, čo minimalizuje možné chyby alebo ich úplne vylúči.


Okrem toho vedomosti o konštrukcii šikmej strechy pomôžu vykonať všetky potrebné výpočty materiálov na ich vytvorenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky