úterý 16. října 2018

Dřevostavby katalog

Filtrovat můžete dřevostavby podle Vašeho zadání přes PODROBNÉ VYHLEDÁVÁNÍ v pravém sloupci. Projekty dřevostaveb na klíč můžete ohodnotit či sdílet s přáteli. Splňte si sen o vlastním bydlení!


Navíc je lze postavit jako klasický dům, moderní dům či. Dřevostavby jsou skvělým řešením díky jejich přednostem. Levné montované dřevostavby na klíč a bungalovy na klíč. Patrové i rodinné domy, mobilní domy.


Nízkoenergetické zděné domy a dřevostavby na klíč. Jsme pro Vás pravým partnerem. Používáme výhradně zdravotně nezávadné materiály, bez obsahu lepidel, formaldehydů a jiných zdraví škodlivých látek. Nabízíme pasivní domy a dřevostavby na klíč. Prohlédněte si náš katalog.


Máme dlouholeté zkušenosti s výstavbou – montáží nízkoenergetických rodinných domů s dřevěnou nosnou konstrukcí. Zaujal vás úplně jiný dům? Vyrábíme a stavíme dřevostavby.


Současné technologické postupy a opracování dřeva umožňuje stavět velmi rychle, pružně a efektivně při zachování velmi dobrých vlastností stavby vzhledem k tepelným, vlhkostním, protipožárním a izolačním vlastnostem a předpisům. Katalogové i individuální projekty. Celet - firma s ověřenou technologií a dlouholetou zkušeností.


Postavili jsme okolo 300. Inspirační projekty k výběru typu dřevostavby najdete v našem modelovém katalogu. Stavíme zejména v Královéhradeckém a Pardubickém kraji, zhruba v okruhu. Kde se staví dřevostavby nejvíce.


Na naše stavby dodáváme nejen kvalitní české produkty, ale využíváme i léty. Naše firma vám nabízí levné dřevostavby , které disponují výbornými tepelně izolačními vlastnostmi a dalšími výhodami. Pokud hledáte vhodný typ bydlení pro dvě osoby, najdete v našem katalogu dřevostavby do milionu. Bezúdržbové dřevostavby na klíč.


Rodinné domy za skvělé ceny. Kvalita a preciznost samozřejmostí. Bezkonkurenční ceny rodinných domů, žádné.


Náš vlastní katalog typových dřevostaveb jsme vytvořili pro klienty, kteří požadují rychlé, promyšlené a komfortní bydlení. Je určený zejména pro vaši představu, jaké domy a za jakou cenu si u nás můžete pořídit. Jedná se o montované rodinné domy sendvičovitého typu.


Ceník dřevostaveb na klíč. Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že jsme se rozhodli poskytovat všem našim potencionálním zákazníkům absolutně optimální druh služeb, jsme schopni a. Všechny projekty domů z našeho katalogu nabízíme jak ve zděné variantě , tak i ve variantě dřevostavba. Bungalovy jsou nízké domy bez schodů, které svými vlastnostmi poskytují pohodlný prostor pro bydlení i hendikepovaným lidem. Moderní dřevostavby stavíme.


Dále dřevostavby , zahradní a víkendové chaty, pergoly, garážové stání, atd. Rámová konstrukce dřevostavby i panelová výstavba dřevostavby. Realizujeme montované domy - dřevostavby na klíč, nízkoenergetické dřevostavby a pasivní. Firma HAAS je jedna z předních společností na českém trhu, která staví dřevostavby.


Nezapomínáme ani na estetickou stránku dřevostavby , kdy nám záleží na tom, abyste byli na svůj dům neustále pyšní. Proto spolupracujeme se špičkovým architektem, který převede váš sen o designové dřevostavbě na papír. Samozřejmě si ale můžete vybrat z velké škály typových dřevostaveb, které nabízíme. Vyberte si mezi projekty rodinných domů dřevostavby s variantou na klíč nebo hrubá stavba.


Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Chcete bydlet v novém a rozhodli jste se pro dřevostavbu? Svěřte se se svými sny o bydlení do rukou specialisty na dřevostavby s více než 50letou tradicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky