pondělí 1. října 2018

Fasáda modřín

Výhody sibiřského modřínu Modřínové dřevo je ideální materiál pro všechny, kteří chtějí v architektuře opustit každodenní zaběhnuté cesty a zároveň kladou důraz na vysokou funkčnost. Je ze sibiřského modřínu a jeho výhoda je, že se připevňuje tzv. This feature is not available right now.


Shop online at ASDA Groceries Home Shopping. The same great prices as in store, delivered to your door with free click and collect! Dřevěná odvětrávaná fasáda dodá vašemu domu úplně novou tvář - nevšední, moderní a velmi elegantní. Palubky ze sibiřského modřínu, které vám nabízíme, můžete na fasádě kombinovat v různé šířce, výsledek je pak ohromující! K modřínovým palubkám si také nezapomeňte koupit příslušenství.


Fasádní příchytky k neviditelnému připevnění palubek a. Velmi pěkná kvalita hoblování a třídění. Provětrávaná fasáda Rhombus je název vysoce kvalitní obkladové palubky, která je vyrobena podle evropských norem. Kvalitní Rhombus může být stejně tak dobře použit na obložení fasád i na obklad interiérů. Evropský modřín se vyznačuje vysokou životností, ta je zajištěna především díky vysokému obsahu olejnatých látek a pryskyřice, ta může při silném slunečním záření vytékat. Modřín sibiřský je kvalitní dřevinou, kterou lze použít pro dřevěnou fasádu.


Real Facade je zárukou kvalitní dřevěné fasády. Na tuto stranu stavby se dostává minimální množství vody a vidíme, že kotvící materiál, který je zde pouze pozinkovaný nerezaví. Sibiřský modřín FS profil.


Fasáda domu je často dokonce bezúdržbová. Může sloužit jako provětrávaná fasáda. Barva fasády prochází přirozeným stárnutím a nejsou třeba žádné další barvy, broušení ani laky. Letokruhy jsou u něj mnohem hustší než například u borovice.


Fasádní obklady, nejen ve tvaru Rhombus, ze sibiřského modřínu , nabízíme v několika šířkách a délkách. Ahoj Lukasi, fasada neni nijak osetrena a tmavsi medove zbarveni je od pusobeni slunce z vychodni, jizni a zapadni strany. Severni strana domu je oproti temto stranam. V našich podmínkách se nejčastěji nechává zešednout sibiřský modřín nebo domácí modřín opadavý, známý i jako červený smrk.


Právě český název dřeviny dobře vystihuje jeho schopnost zestárnout do hezké šedomodré barvy. Celý tento proces, samozřejmě, závisí na místních podmínkách, patina na dřevu je však zpravidla rovnoměrná asi po dvou letech. Co je však u odvětrávané fasády nutné při montíži dodržet. Fasády modřín jsou vhodné jako obkla a to nejen dřevostaveb. Můžete je použít u domů postavených doslova z jakéhokoli stavebního materiálu.


Díky tomu, že jsou dřevěné fasády modřín k domu připevněny pomocí nosného roštu, vzniká mezi dřevěným obkladem a samotnou stavbu větraná mezera. Pro zděný i dřevěný dům je tak odvětrávaná fasáda bezpečné. Dřevěná fasáda z modřínu Velice oblíbenou variantou fasádních profilů z jehličnatých dřevin jsou profily z modřínu. Ať už se jedná o modřín evropský nebo sibiřský. Jeho výhodou je zejména vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, škůdcům a dřevokazným houbám.


Pravidla montáže odvětrané fasády. Každý dřevěný dům potřebuje, podle klimatických podmínek, doplňující zateplení. Optimálním materiálem je. Nažloutlé až červenohnědé dřevo díky velkému procentu obsahu olejnatých.


Odvětrávaná fasáda - evropský modřín mm ~ 1m vertikálně, dvojitý modřínový rošt, dodávka na klíč od PENATUS, s. Karrier může být prefabrikovaný nebo namontován na ocelovém rámovém systému Kingspan, aby bylo zajištěno plné konstrukční řešení stěn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky