čtvrtek 18. října 2018

Fasada obklad

RAL odstínu, nebo v provedení imitace dřeva v tzv. Aludřevo je naše značka, označení hliníkových alubek s kvalitní povrchovou úpravou s imitací dřeva. Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. Fasádne obklady zvyšujú atraktivitu stavby, dom sa stáva architektonicky zaujímavejším, štýlovejším.


Dôležité je aj praktické hľadisko. Fasádní obklady jakožto kámen jsou ideální řešení pro Vaše bydlení. Okrem ochrany fasády dokáže tiež vyzdvihnúť zaujímavé architektonické prvky, opticky vylepšiť proporcie domu či zakryť jeho nedokonalosti. Lehký a tenký obklad z přírodních materiálů dodá domu elegantní a jedinečný vzhled. Ideální řešení pro novostavby i pro rekonstrukce starších objektů.


Jednotlivé cihly se samostatně zavěšují na kovový rošt. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. VÝPRODEJ SKLADOVÝCH ZÁSOB. Názorná ukázka postupu montáže fasádních obkladů SOLID BRICK a SOLID STONE dodávaných firmou PROSTAVBU s. Moderní fasádní obklady ideální pro provětrávan.


V spolupráci s firmou POLYCON sme pripravili pre Vás novinku v podobe betónových a betónových štrukturovaných 3D fasádnych obkladov. Dosky sa vyrábajú zo zmesi drevnej múčky a plastu. Definujte vzhľad vašej fasády.


Fasáda, ktorá spĺňa vašu víziu, má svoj vlastný vzhľad a generuje energiu. Ta se použije zejména tam, kde je obklad vystaven povětrnostním vlivům (déšť, sníh…) a to je tedy hlavně na fasádě. Impregnace, nebo též hydrofobizace, vytvoří na obkladu neviditelný film, který zajišťuje nenasákavost. Tím lze předejít tvorbě mechů, výkvětů a různých změn barev. Pak již bude vaše realizace úspěšná.


Rezané kamenné obklady z prírodného kameňa. Kamenný obklad je formátovaný, rezaný na požadovaný rozmer. Tehlový obklad z pálenej hliny, ide o mix KDa KD04.


Po dohode je možné pripraviť mix v požadovanom pomere. Tento originálny tehlový obklad má univerzálne použitie, či už ako oblad na fasádu, alebo ho môžete použiť kdekoľvek v interiéri. Obkladové panely, pásiky a remienky. Vhodný aj ako obklad na krb alebo teplovzdušnú pec. Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů.


Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Mezi venkovní obklady řadíme betonové. Fasáda a detaily Při montáži se zaměřujeme na dosažení maximálního vizuálního efektu a zachování čistých linií.


Flexibilní kamenný obklad nachází své uplatnění v exteriérech i interiérech, zejména na fasády, obklady stěn, soklů, plotů, komínů. Provedení obkladů a systém lepení je takový, že každá budova nebo nemovitost, kde se použije flexi obklad je originál a není možné mít dva stejné. Toto systémové řešení pro ochranu vašich fasá soklů, zídek, plotů a zdí je ideální proti povětrnostním podmínkám. Lehká provětrávaná fasáda to je fasádní obklad Deco Siding.


Dublin harmonizuje s kovovými povrchy, sklem a olejovaným. Návrh fasády v Cemix COLOR PLAN. Navrhněte si fasádu pomocí široké nabídky barev Cemix Duhově krásný.


Stačí vložit fotografii vašeho domu a můžete. Dodáváme Silbonit, fasádní desky ze směsi cementu a siliky, které jsou vyztužené mineralizovaným celulózovým vláknem. Podívejte se na naši nabídku.


Jedná se především o odlehčenený foukaný beton obohacen o další složky, díky kterým má finální výrobek výborné vlastnosti, ať už estetické nebo technické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky