středa 17. října 2018

Hlinikove plechy eshop

Proč hliníkové profily a plechy právě od nás? Náš e-shop navazuje na zkušenosti a tradici již zavedené firmy, která obchoduje s hliníkem, hliníkovými profily a hliníkovými plechy více než dvacet let. Podlahové, slzičkové, protišmykové hliníkové plechy Podlahové, slzičkové, protišmykové hliníkové plechy Podlahové, slzičkové, protišmykové hliníkové plechy sú vhodné na prechodové mosty (lavičky), schody, podlahy a iné. Balkónový profil hliníkový je ukončovací profil s okapničkou na dokonalé utesnenie a odvodnenie keramickej dlažby terasy, balkónu. Ehlinik content for Czech Republic and also check out these interesting facts you probably never knew about ehlinik.


Profily a plechy za trvale najnižšie ceny. Vítáme Vás na e-shopu výrobní společnosti Technotron Metal. Vyrábíme a prodáváme tahokov, děrované plechy , rošty, síta, schodišťové stupňě, ploty a. Neohodnoceno 7Kč Do pracovních. Naskladnený máme široký sortiment hliníkových profilov hliníkové AL - jakle, F, L , T , U, profily, plechy , pásoviny, rúry, tyče. Na požiadanie Vám vieme dodať eloxované hliníkové profily (profily s eloxovanou povrchovou úpravou).


Hliníkový Al plech mm Kód: 1. Tahokov z hliníkového plechu k okamžitému dodání v nabídce prvního specializovaného e-shopu na perforované materiály v České republice. Dají se použít na místech, kde nesmí být vysoká zátěž. Nákup bez rizika: dní na vrácení. V súčasnosti sa vďaka svojim jedinečným vlastnostiam, získaných technologickým pokrokom, stáva významným substitučným kovom, nahrádzajúcim kovy, akými sú oceľ či meď. Plechy z hliníku se dají použít na místech, kde nesmí být vysoká zátěž.


Využívají se ve stavebnictví , zámečnictví , v technickém průmyslu nebo v zemědělství. Materiál nadělíme nebo nastříháme na příslušné rozměry. Spolehněte se na kvalitu a profesionální služby, které nabízíme už od.


Dále nabízíme speciální profily pro specifické použití, hliníkové plechy , desky a kulatiny v široké nabídce slitin, tzv. Naší specializací je zajištění výroby hliníkových profilů dle zadání zákazníka. KERAMET už není POUZE dodavatelem hliníku!


Zajistíme pro Vás PLECHY - PÁSY - PROFILY - STŘEŠNÍ KRYTINY - FÓLIE a další materiály. Nejen hliníkové plechy , hliníkové profily a hliníkové lišty, ale v našem eshopu také najdete náhradní díly na venkovní rolety, krycí plechy na venkovní žaluzie a další stínící techniku. Pouzdra pro zapuštěnou vodící lištu rolety, používané pro rolety do překladu Heluz.


Elektroinstalační trubky hliníkové. Trubky jsou vhodné pro mechanickou ochranu vodičů a kabelů, využití do průmyslových instalací, vysoká korozní odolnost. Jsme první eshop s hliníkovými profily na Zlínsku. Vyberte si z široké nabídky druhů a velikostí!


Nerezové plechy , nerezové profily, nerezové tyče a ďalšie výrobky z nereze. Dále dodáváme pečné plechy , tahokovy, plné plechy , drátěné tkaniny, svařované sítě, žebérková pletiva. U děrovaných plechů můžeme nabídnout stovky vzorů děrování – kruhové, čtvercové, oválné, podélné a dále pak téměř jakýkoliv tvar. V moderní architektuře nacházejí děrované plechy uplatnění pro svůj jedinečný vzhled v interiérech a exteriérech, ať už jako podhledy, arkády, balkony, zástěny, městský mobiliář, variace fasádních prvků a balkonových výplní.


Jak objednat hliníkové profily: Naše hliníkové profily nabízíme v základních délkách 2m, 3m, 6m. U některých profilů nabízíme délky 2m, 4m. Omlouváme se zákazníkům, ale momentálně jsme na řezárně přetíženi, proto může docházet ke zpoždění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky