čtvrtek 4. října 2018

Klempířské prvky

Naše vlastní výrobky se vyznačují tou nejvyšší kvalitou zpracovávaných materiálů. Ať se jedná o výrobky z mědi, titanzinku. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Nabízíme největší výběr materiálů a klempířské prvky dopravíme až k Vám. Klempířské ohýbané prvky a venkovní parapety řezané na míru.


Cena přepravy zboží je závislá na hmotnosti zásilky a rozměru zásilky.

Konečná cena přepravy je vyčíslena po výběru požadovaného zboží a kliknutí. Tyto prvky vyrábíme z lakovaných svitků v našich standardních odstínech. Dodáváme typů lemování v 14-ti provedeních.


Oplechování atiky, úžlabí, krajů střechy, komína. Na našich pobočkách najdete zásoby klempířských plechů i okapových systémů. Ke každé i sebemenší střeše je zapotřebí mít nějaké klempířské.


Firma Zdeněk Fiedler se specializuje na prodej klempířských materiálů, realizaci střech, pokrývačské práce,. Veškeré prvky pro Vás vyrábíme z těch nejkvalitnějších materiálů.

Tyto stroje ovládají naší zkušení odborníci, díky tomu, a také díky použiti vysoce kvalitních materiálu jsme schopní vyrábět estetické. Hledáte klempířské prvky pro plechové krytiny? Máme pro Vás bohatou nabídku.


S výběrem Vám naši pracovníci. Na CNC strojích SCHECHTL vyrábíme přesné klempířské prvky. Volitelná je nejen délka profilů - lišt až do.


Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. Samozřejmostí jsou i drobné klempířské práce k údržbě střech, aplikace voděodolných, antikorozních nátěrů, tmelení, letování, rovnání okapů - žlabů po zimě, shazování ledu a sněhu ze střech za pomoci horolezecké techniky či pracovní plošiny, opravy i vyhledání nefunkčních částí střech a řada jiných služeb. Pokud nemá do střechy zatékat, pak je kvalitní klempířská práce klíčová. K tomu je ale potřeba i kvalitní materiál, a právě o ten se vám postaráme my.


Nákup okapových a klempířských prvků u více prodejců formou. This feature is not available right now. Konfigurátor klempířských výrobků Nechte si vyrobit oplechování na míru a ušetřete tak čas i peníze. Slouží zejména k oplechování zdí vystupujících nad konstrukci střechy. Může se jednat o vikýře, komíny, požární zdi nebo světlíky.


Hliníkové klempířské prvky , okapní lišta, hřebenová lišta, závětrná lišta, úžlabí, oplechování atiky, boční lišta, horní lišta, klempířské. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Kompletní okapový systém pozinkovaný, měděný nebo titanzinkový. Při stavbě či rekonstrukci střechy, jsou potřeba nejrůznější klempířské prvky. Celá řada řemeslníků, ale i domácích kutilů si dokáže oplechovat.


Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Dále vyrábíme objímky svodů, sněhové zábrany. Atika chrání zdivo a fasádu domu proti soustavnému působení vlhkosti. Atika tak nabízí dlouhodobou ochranu před plísněmi a poškozením vzniklým. O ploché střeše mluvíme tehdy, není-li sklon střešní roviny větší než stupňů.


Jedná se tedy o velmi mírně sklonité konstrukce, které mají. Nabízíme klempířské prvky v širokém výběru RAL, nebo dle dodaných vzorků zákazníkem. Vyrábíme a montujeme v Brně a okolí všechny klempířské prvky např.


Naše práce zahrnují nejen všechny klempířské a pokrývačské práce, ale také tesařské práce a novinkou v naší firmě je pronájem klempířké dílny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky