čtvrtek 4. října 2018

Kované úchytky

Vítáme Vás v našem e-shopu. Nabízíme moderní úchytky , knopky a věšáky na nábytek, do kuchyně. Rustikální úchytky uplatníte při renovaci nábytku. Nabízíme nábytkové úchytky hliníkové, kovové, z nerezu, ale i porcelánové či z plastu v různých povrchových úpravách jako chrom, nikl, mosaz, nerez a další.


Nábytkové úchytky sú dekoratívnym prvkom, ktorý výrazne dotvára vzhľad vášho nového. Kované nábytkové úchytky naší výroby jsou ručně kované a tím je zajištěna nejen vysoká řemeslná hodnota, ale i odolnost a velká životnost.

Kováním se materiál úchytky zhutní a tím získá pružnost a velkou odolnost proti nárazu. Nabízíme kvalitní kované úchytky na kuchyňskou linku, úchytky k nábytku, na komody i další nábytek a bytové doplňky. V našem E-shopu naleznete skladem přes 5modelů úchytek, věšáků, knopek, mušlí a věšákových lišt SIRO. SIRO se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a vlastním jedinečným designem od předních rakouských návrhářů. SIRO se perfektně hodí jako úchytky do kuchyně, do koupelny, na nábytek atd.


Nabízíme různé druhy úchytek: knopky, úchytky madlo, nábytkové kování, nábytkové úchytky , úchytky na kuchyňskou linku, rustikální úchytky , barevné. UCHOzdobná úchytka na plotový dielec. Výška mm, dĺžka 90mm, pásovina 30xmm a hmotnosť kg.

Ponúkame kvalitné kované úchytky na kuchynskú linku, úchytky na nábytok, na komody aj ďalší nábytok a bytové doplnky. Vybrať si môžete z mnohých typov kvalitných ručne. Porcelánová úchytka , Porcelánové úchytky s dekoracemi, keramické úchytky bez. Spojový materiál, rustikální šrouby.


Kované úchytky s kovanou podložkou – různé motivy Kované úchytky na nábytek nebo na okna. Skvěle se hodí ke starým šuplíčkům nebo poctivým dřevěným oknům nebo také výborně oživí nový dřevěný nábytek například v kuchyni nebo obýváku. Věšáky půlvěšáky, dvojháčky, různé barvy, povrchové úpravy, velikosti, materiál. Na oblečení, ručníky, kabáty. Moderní i rustikální, kované.


Vítejte v našem e-shopu uchytky. Truhlářům a architektům nabízíme registraci s nastavením velkoobchodních cen. V našej ponuke nájdete úchytky v rôznych štýloch a materiáloch, aby ste si mohli vybrať podľa svojich predstáv. Uchytky na dvierka a zásuvky z nášho e-shopu sú vhodné na nábytok rôzneho druhu, či už ako úchytky na skrine a skrinky alebo ako kuchynské úchytky na kuchynskú linku. Príďte si pozrieť nábytkové úchytky (madlá, rúčky) aj do kamennej predajne - Nitra, Bratislavská 21.


Dodáváme dveře, kování nábytkové i stavební. Kvalita od přímého výrobce. Vyrábíme ručně kované nábytkové úchytky , vhodné zejména na nábytek z masivu – podélné úchytky i knopky.

Retro úchytky na predaj. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky. Vidiecke bytové doplnky a dekorácie. Chránené pracovisko KOVMAT - umelecké kováčstvo a zámočníctvo sa zaoberá výrobou a predajom kovaných polotovarov.


DOMESTAV je zárukou spolehlivé kvality. Pojezdy, spojovací materiál, úchytky , knobky atd. K úchytce jsou dva kované šroubky. Na Vaše přání vyrobíme jakýkoliv rozměr.


Detaily na nábytku jsou důležité. Povrchová úprava do interiéru, do exteriéru. Ručně kovaná kuchyňská úchytka. Kulička průměr 25mm výška cca 31mm Při koupi více jak ks sleva z ceny.


Správny výber úchytky ovplyvňuje celkový dizajn nábytku, ale aj spôsob a používanie nábytku. Nové produkty pre mesiac jl - Úchytky a madlá. Hliníkový narážací profil Juvio, hliník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky