čtvrtek 4. října 2018

Lehká střešní krytina

Tato lehká střešní krytina může při rekonstrukci staré střechy ušetřit spoustu peněz. Nebude potřeba dělat novou střešní vazbu, nebo ji zesilovat pro větší nosnost. Střešní krytina výborně odolává výkyvům počasí i mechanickým vlivům.


Asfaltová vlnitá krytina Onduline. Plechová střešní krytina je nesmírně oblíbenou stálicí nejen v naší nabídce, ale především na českých domech, chatách, chalupách, ale i jiných stavbách. Velkou výhodou plechové krytiny je její nízká hmotnost , díky čemuž je též velmi často nazývána a označována jako lehká střešní krytina. Její použití namísto těžké krytiny při rekonstrukci střechy dává možnost střechu zateplit. Levné plechové krytiny, střešní krytina levně.


Polykarbonátové střešní krytiny pro pergoly, přístřešky, zastřešení verandy. Průsvitné trapézové a vlnité desky na střechy, špičková kvalita. Je třeba počítat, že nehledě na opatření, rozpočet stavby s časem naroste a „nezbytně nutných výdajů“ přibude. Osvědčila se buď jako udusaná hlína, vrstva směsi jílové kaše s plevami obilí a slámou, která na ostrém slunci zatvrdla, anebo asfaltová hornina vytěžená z Mrtvého moře, která vynikala vodotěsnými vlastnostmi. Pokládka na střechy se sklonem od 5°.


UNIa UNIstahujte katalog a návod k použití. Lehká střešní krytina KJG. Minimální množství pro objednávku je m2.


Dokáže lehká střešní krytina , z důvodu své snížené hmotnosti, odolat extrémnějším povětrnostním vlivům? Podívejme se na vlastnosti. Stavebniny Hoštka, Stano - Radek Novák. Zabýváme se prodejem všeho, co potřebujete k postavení kvalitní střechy. Nabízíme střešní krytinu, střešní okna, půdní schody, světlovody a další.


Pevný stěnový profil umožňující široké rozestupy mezi vaznicemi. LPA Jak zaměřit střechu? Firma Lindab nabízí zpracování cenových nabídek včetně kladečského plánu. Vyrábíme vysoce kvalitní a cenově dostupné plechové střešní krytiny v různých barevných odstínech a povrchových úpravách. Střecha dodává celé stavbě korunu krásy, je završením celku, tečkou potvrzující definitivní vzhled budovy.


Nezatěžuje konstrukci krovu tak, jako např. Vláknocementová krytina je propustná pro vodní páru. Pro svou nízkou hmotnost je vhodnou volbou při rekonstrukcích. Její elegantní vzhled a vysoká variabilita zaručují, že se střecha Cembrit často využívá při stavbě moderních i tradičních novostaveb.


Plastová střešní krytina SHK. Krytina je prostorově barevná, proto nedochází k vyblednutí. Jejich přednosti jsou zejména nízká hmotnost, rychlá montáž a elegantní vzhled. V případě staticky neúnosných nebo lehkých krovů je lehká střešní krytina jediným východiskem.


Užití pro nízké sklony a bezúdržbovost. Další výhodou profilovaných plechových krytin Lindab je možnost montáže na velmi nízké sklo. Nová střešní krytina musela být lehká a odolná vůči sněhu.


Zákazník kladl důraz na přítomnost algicidu v povrchové úpravě krytiny. Doporučený minimální sklon střechy je alespoň 14°. Jsou vhodné a funkční u střešních nástaveb panelových domů, rekonstrukcí podkroví nebo u změn ploché střechy na šikmou. K plechové střešní krytině patří také kompletní systém.


Vybíráme plechovou střešní krytinu Při výběru plechové střechy by nebylo příliš moudré rozhodovat se jen podle ceny. Prostudujte si i technické listy. Skládaná střešní krytina Skládaná krytina z vláknocementu je vhodná pro použití na střechy již od sklonu 18°.


Tím ale její využití rozhodně nekončí. Dovolte nám představit Vám nabídku střešní krytiny EKOternit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky