pátek 12. října 2018

Odvodňovací žlab betonový

Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST. Betonový odvodňovací žlab, velký je slouží především pro zpevnění dna příkopů a kanálů určených pro trvalé i dočasné odvodňování přilehlých ploch. Odvodňovací žlaby odvádějí vodu do kanalizačního systému a zabraňují vymílaní příkopů. Betonové dílce pro vedení povrchových vod se používají pro odvedení srážkových vod především ze zpevněných ploch, komunikací. Obzvlášť vhodný na zabudování do podlahových konstrukcí.


Betonový žlab s nízkou stavební výškou a bezpečnostní drážkou. Nepostrádateľné a sotva viditeľné. Odvodňovacie žľaby z betónu sú dôležitým prvkom v infraštruktúre stavby. Znesú aj najvyššie zaťaženie a pri tom. O jejich kvalitě svědčí dvacetiletá záruka.


Současné zhoršující se klimatické podmínky a právní legislativa, kladou stále vyšší nároky na hospodaření s povrchovými vodami. Betonový štěrbinový odtokový žlab , používaný pro pro odvodnění liniových staveb, tzn. Termín dodání je 1-pracovní dny od přijetí objednávky. Odtokový žlab betonový s mříží šedá litina - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží t Žlaby jsou vyrobené z vysoce kvalitního betonu. Rozdělit trávníkové plochy od záhonů, vymezit prostory pod stromy i odvést dešťovou vodu ze zpevněných ploch je s produkty CS-BETON tou ideální možností.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Lineární odvodňovací betonový žlab o šířce 1a 2mm s pozinkovanou mříží a únosnostní tuny. Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace.


Rošty jsou zkonstruovány tak, aby betonová hrana žlabu nebyla vidět. Bezpečné odvádění povrchových vod a možnost volby exkluzivních zákrytových roštů spl. Liniový odvodňovací žlab může být veden podél odvodňované plochy (na krajnici, u obrubníku) nebo uprostřed s oboustranným spádováním plochy směrem ke žlabu. Nemusí se tedy budovat síť přípojek podzemní dešťové kanalizace. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru.


Koncovka WLC-K pro odvodňovací žlab WLC-Z vyrobena z polypropylenu. UV stabilní koncovka černá slouží k uzavření odvodňovacího žlabu WLC (typ nabo 5). Vpusti i tělesa žlabů se ukládají do čerstvého betonu min. Pokud je odvodňovací žlab zabudovaný do souvislé betonové plochy, je třeba ve vzdálenosti 2. Liniovým odvodněním (odvodňovacími žlaby ) je míněno sběrné zařízení, které zachytává dešťovou vodu z dané odvodňované plochy a odvádí ji pryč. Plastové žlaby PVC Betonové žlaby Polymerbetonové žlaby Štěrbinové žlaby Sběrné vpustě PVC Sběrné vpustě BETON Sběrné vpustě POLYMERBETON Příslušenství ke žlabům Oblíbené od nejlevnějšího od nej.


Kvalitní odvodňovací žlaby Mea zachycují a odvádí povrchovou vodu z ploch kolem domů, parkovišť, garáží. Odvodňovací betonový příkopový žlab, pro venkovní plochy kolem komunikací a silnic, polí. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Osobní odběr v Semilech. Dopravu si zajišťuje kupující.


Chceme dát do přízemní sprchy odtokový žlab. Následně jsou provedeny betonový potěry a žlab je kolem obetonován. Modulový systém umožní aplikaci pro komplexní vypouštění vody z chodníků, náměstí, silnice, garáže, sportovních zařízení atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky