pátek 12. října 2018

Okenice cena

Vo všeobecnosti platí, že cena plastových alebo hliníkových okeníc je vyššia ako cena kvalitných plastových okien. Okenice vyrobené ze dřeva jsou hezkým doplňkem pro historickou i moderní zástavbu. Venkovní dřevěné okenice příjemně stíní a hezky vypadají. Vnější zastínění je elegantní a 1 funkční řešení zastínění.


Klasické vnitřní zastínění jako hliníkové žaluze trvale přehřívají interiér protože světlo pronikne do interiéru a přes hliníkové lamely jej ohřívá jako radiátor. A i cena hliníkových žaluzií není rozhodně nízká. Vnější dřevěné zastínění dokáže ochránit interiér před sluncem. V Mníšku u Liberce pro vás na míru vyrábíme hliníkové okenice , které vám dodáme na klíč. Pojďme probrat vaše potřeby.


Okenice je pro mnoho lidí velmi sympatickým stavebním dílem. Okenice dokáže ale o mnohem víc, než jen dobře vypadat. Chrání před deštěm, krupobitím, sluncem, sněhem a chladným počasím, před zvědavými pohledy a ztěžuje případné pokusy o vloupání. Drevené lamelové okenice sú ideálnym doplnkom k oknám.


Vytvárajú osobitú atmosféru a dodávajú pôsobivý estetický vzhľad či už vidieckemu štýlu domu alebo modernej architektúre. Pomáhajú šetriť energiu, chránia pred slnkom, svetlom, vetrom, ale aj pred zvedavcami z ulice. Vám poslúžia pri výbere najvhodnejšieho typu okeníc pre Váš dom.


Okenice ako tradičný exteriérový doplnok chránia okná pred poveternostnými vplyvmi, zvyšujú ich pasívnu bezpečnosť a slúžia zároveň aj ako tieniaca. Záruka let na všechny typy okenic! Dřevěné fasádní panely a okenice jsou významným a zároveň plně funkčním prvkem fasády rodinného či. Okenice se vyplatí instalovat i tam, kde hrozí zvýšená hladina hluku. Můžeme tak zeslabit vnímání ruchu z ulice, z blízkého hospodářského provozu nebo od hlučných sousedů.


Naša firma OKENICE – MJ sa špecializuje na výrobu okeníc. Hlavnou náplňou je výroba a montáž okeníc - plastové vyrábame z profilov firmy aluplast , kde spolu s kovaním od renomovaného výrobcu Maco chceme prinášať naším zákazníkom hlavne vysoký úžitok a estetickú vyváženosť. Okenice posuvné v kolejnici, jsou zajímavým a účelným architektonickým prvkem dotvářejícím fasádu moderního domu. Základní skupinu rozšiřujeme o doškové okenice , kde každý kus je jedinečný.


Každá okenice lze použít jako samostatný obraz nebo v kombinaci s ostatními prvky Průmyslově-loftového dřeva. Okenice sa vyrábajú z kvalitného dreva, plastu, hliníku s vystužujúcimi profilmi, ktoré zaručujú najvyššiu stabilitu, perfektnú funkciu a dodatočnú bezpečnosť. Drevené okenice svedčia horskému zrubu, oživia murovaný dom a bezpochyby z. Okenice sú odolné voči poveternostným vplyvom, vetru a korózií.


Neobmedzený výber farieb s certifikátom QUALICOAT a odolnosťou voči slanej vode. Dizajnové modely panelov pre posuvné, skladacie a nožnicové systémy ovládania. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. My o nich uvažujeme - o posuvných - na franc. Naše okenice jsou celoprobarvené v jemně sladěných odstínech a jsou velmi stálobarevné.


Kromě toho jsme vyvinuli jedinečný proces, který dodává našim okenním profilům speciální ražený povrch. Záměrně jsme se zřekli přilepení ražených fólií. Okenice Mají dlouhodobou životnost, jsou neuvěřitelně funkční, mají pozitivní vliv na design interiéru a informují o vybraném vkusu majitele.


Jsou vyráběny mimořádně pečlivě, z materiálů odolných slunečnímu záření a ekologických šetrných materiálů, což zaručuje jejich trvanlivost a dlouhověkost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky