čtvrtek 18. října 2018

Odvodňovací žlaby plastové

Lineární odvodňovací žlaby s nízkou hmotností a snadnou montáží, mříží z pozink oceli a únosností tuny. Plastové odvodňovací žlaby Vám dovezeme po celé ČR. Tovar môžete očakávať nasledujúci pracovný deň od prijatia objednávky. Vertikální odtok a koncovky žlabu (set) Vertikální odtok a koncovky žlabu (set) - Set dvou koncovek a vertikálního odtoku k žlabu s pozinkovanou mříží A15.


Krycí rošt je vyroben z leštěné nerezové oceli AISI 304. K dostání jsou žlaby z kvalitního plastu nebo polymerického betonu s různými typy krycích roštů – plastové , pozinkované, litinové nebo nerezové. Pro speciální aplikace jsou vyráběny žlaby monolitické. Samozřejmostí je ucelená řada příslušenství.


Koncovka plastového žlabu s odtokem. Je ekologický a šetří náklady na montáž. Velmi zajímavá je nízká hmotnost. Použití jiného materiálu umožňuje snížit cenu při zachování relativně vysokých funkčních vlastností.


Jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu, který odolává mrazu i chemii. Na výběr je ze dvou druhů žlabů – standardního s dvoukomorovým sifonem nebo prostorově úsporného modelu. Nakupte odvodňovací žlaby a mříže dakota za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí odvodňovací žlaby a mříže dakota po celé ČR spolehlivě a bezpečně.


Jejich montáž nevyžaduje lepení ani šroubování a odolávají korozi. Materiál je koextrudovaný PVC s vrchní vrstvou z polymetakrylátu (PMMA), který zaručuje barvostálost a dlouhou životnost. Novinky Reference Fausto Bejarano - divizní CEO skupiny Aliaxis… Novinky 15. Dotace na hospodaření s dešťovou vodou i pro … Novinky 13. Rošty na odvodňovací žlaby Rošty, mřížky k odvodňovacím žlabům mají různé zatížení a strukturu.


Rozměry žlabu jsou světlá šířka 100mm, stavební šířka 114mm. QWIKDRAIN z PPco na venkovní a vnitřní instalace, nespádované, zatížení A 15. Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku.


MEA NEREZ Nerezové odvodnění znamená veškeré odvodnění pro gastro provozy, potravinářský nebo chemický průmysl, sprchové a koupelnové žlaby a vpustě. Moderní materiály jako je polymerbeton nebo polyetylén, použité na výrobu odvodňovacích žlabů, jsou zárukou rychlé a snadné montáže. Odtokový štěrbinový žlaby umělohmotný s plastovou mříží poklopem - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží 5t (osobní automobil).


Poptejte odvodňovací žlaby prostřednictvím našeho serveru a ušetřete díky porovnání nabídek. Ta je jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Díky povaze materiálu jsou plastové žlaby mrazuvzdorné, odolné vůči UV záření i posypové soli.


Pokud dojde k jejich ucpání, sejměte vrchní kryt a nečistoty vymeťte metlou nebo spláchněte tlakovou vodou. MEA odvodňovací žlaby pro dům a zahradu slouží k odvádění dešťové vody ze zpevněných povrchů jako jsou chodníky, vjezdy do garáže aj. Pro garáže a vjezdy ve svahu, kvalitní odtokové žlaby pro instalaci do zpevněné příjezdové komunikace. Prodej žlabů po celé ČR.


Výroba plastových žlabů je ekologická a zákazníkům přináší produkt s vysokou přidanou hodnotou. Vsakovací bloky a retence. Nádrže na dešťovou vodu. Sklepní světlíky a okna. Nízká hmotnost usnadňuje dopravu i montáž kanalizace.


Odvodnění domu a zahrady. Betonové obrubníky a odvodňovací žlaby Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


Ke žlabům je nutné zvlášť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky