úterý 9. října 2018

Silikonová hmota na výrobu forem

Speciální alginát založený na mořských řasách pro výrobu velmi přesných odlitků. Hmota ztuhne během minut. Výsledná forma je použitelná pro výrobu až sádrových odlitků. Je vhodná i pro odlévání. SILIGUM- silikonová složková hmota pro výrobu forem - přesná, pružná, odolná.


Model může být zhotoven ze dřeva, skal, kovu, plastické hmoty , keramiky,. FIMO silikonové formy mají potravinářský atest tzn. SILIGUM rychle tuhnoucí modelovací pasta pro výrobu forem. Zajímá mě jestli se dá silikon použít na vytvoření formy na čokoládu.


Pracovní nástroje jako např. A ještě malý tip pro ty, kdo stejně jako já propadli výrobě minijídla…. Dávkování katalyzátoru hmotnostní nebo objemově.


Odlévací hmoty , výroba forem. SILIGUM - dvousložková, rychle tuhnoucí (během minut) silikonová hmota , která se používá pro vytváření forem převážně malých předmětů. Dvousložková hmota pro odlévání VINTAGE dekorativních předmětů.


PATAMOULD - dvousložková, rychle tuhnoucí (během minut) silikonová hmota , která se používá pro vytváření forem převážně malých předmětů. Tato hladká a tekutá, žáruvzdorná RTV silikonová kaučuková hmota se hodí obzvlášť pro výrobu forem, v nichž lze odlévat nízkotavitelné kovy (např. olovo, cínová slitina, alpaka, stříbro,zlato), vzácné kovové figurky a jiné formy. Formy vyrobené ze Silcotinu HB jsou žáruvzdorné, takže po krátkou dobu můžete odlévat kovové slitiny s bodem tání až 4°C.


Ze Silcotinu HB lze vyrobit i žáruvzdorné formy, do nichž se mohou odlévat horké, tekuté. SILIGUM silikonová hmota je dvousložková rychletuhnoucí hmota pro výrobu forem. Smícháním obou složek (modré a bílé) v poměru 1:získáte hmotu, do které snadno obtisknete libovolný menší předmět (do cm) nebo různé reliéfy (např. rámy obrázků).


Používa sa na výrobu foriem na šperky zo živice , mydiel , sádrových odliatkov, fimo hmoty , modelovacej hmoty. PataMould je dvousložková hmota, která vám umožní vytvořit flexibilní formy na bázi silikonu. TEKASIL 2K dvousložkový odlévací silikon na formy POPIS: SILIKON 2K je dvousložková silikonová hmota vulkanizující za normální teploty.


Kč Set vykrajovátek Abeceda s čísly. Kč Smartflex Velvet Vanilka 1kg. Silikon na výrobu forem. Po rozmíchání směsi hmota tuhne do 10ti minut.


Po zatuhnutí je výsledná forma velice pružná a odolná. RTV 6Momentive – křišťálově čirý silikonový kaučuk pro elektroniku, zalévání LE. Mydlové hmoty, oleje, hydroxid a iné na výrobu domácej dekoratívnej a telovej kozmetiky, drogérie a čistiacich prostriedkov. Materiál na výrobu forem.


CHT pro výrobu pružných forem vyrábí 2-složkové RTV silikonové materiály na bázi kondenzačních a adičních silikonů. Tyto materiály vyrábíme v široké škále tvrdostí, tak, abychom pokryli většinu používaných aplikaci a umožnili našim zákazníkům co nejsnazší zpracování. Chtěli byste si vytvořit formu? Tak právě pro vás je určena modelovací. Zasíláme i na Slovensko po předchozí platbě na SR účet!


Jsme plátci DPH, každá zásilka obsahuje daňový doklad. Modelujete z fondánu a marcipánu, vytváříte jedlé krajky? Formy se dají použít na modelovací hmotu Fimo. Využijte našich silikonových forem pro tvoření dekorací, krajek i pro pečení. Můžete ji používat opakovaně, dokud ji nezapečete v troubě a neztvrdne.


Je čistá, omyvatelná, ani se nijak nelepí. Nevyvolává alergie, plně splňuje evropské normy. V nabídce máme různé barevné varianty modelovací, sady na výrobu šperků i druh, který svítí ve tmě.


Neváhejte a nechte své děti rozvíjet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky