pondělí 15. října 2018

Žulový obklad

Kontaktujte nás s poptávkou! Hrubý opalovaný žulový obklad SG Granite 03H je vhodný především k instalaci v exteriérech. Je extrémně odolný, má nízkou nasákavost a je možné jej použít jako dlažbu i obklad. Kamenolom PROSEČNICE nabízí kvalitní žulové výrobky a lomový kámen z proslulé požárecké žuly. Stavební žula, těžený lomový kámen, drcené kamenivo.


Betonový obklad SG - Bv matném grafitovém provedení se stane dominantou vašeho bydlení. Je zkonstruován z kvalitního lehčeného betonu, který věrně připomíná strukturu přírodního kamene. Obklad SG - Bv grafitovém odstínu je mrazuvzdorný, voděodolný a žáruvzdorný. Cihlový obklad určený do interiéru - ELASTOLITH, typ Padova, rozměr 210x50xmm.


Vážení zákazníci, od 21. Vaše objednávky a dopyty prijaté v tom období vybavíme ihneď po návrate z dovolenky. Tehlový obklad KLASIK Tehlové obklady sa používajú na vonkajšie a vnútorné obklady stien, fasá soklov a plotov. Dekoračné obklady domov tak vytvárajú prírodný vzhľad a atmosféru domova. Venkovní obklady jsou určeny na obklad fasá soklů, teras nebo plotů.


Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Mezi venkovní obklady řadíme betonové. Ať už máte postavený dům z čehokoliv, přinášíme Vám cihlový obklad , který je vhodný jak na obklad fasád tak i do interiéru a můžete si tak splnit své sny o krásném venkovském stylu čerpajícím svou inspiraci z přírody. Plot KB-Blok Vratislavice - Radčice. Zde najdete informativní ceníky některých našich výrobků.


Je vhodný do interiérov, ako: kuchynské pracovné dosky, kamenný obklad krbov, kamenné podlahy, obklady stien z kameňa, kamenné schody, žulové okenné parapety, a iné. Do exteriérov sa v stavebnej architektúre hodí ako: obklad bazéna z kameň a, kamenné obklady , žulové protišmykové schody , fasády domov a iné. Prirodný granit sa dokonale hodí pre exteriér a interiér.


Do nabízeného sortimentu patří zejména dlažební. Stojí za to pripomenúť, že jeho farby by mali závisieť od veľkosti miestnosti. Tmavá varianta bude fungovať v priestrannejších izbách, zatiaľ čo svetlejšie opticky zväčšia úzke priestory. Vaše osobní údaje zadáné do formuláře budou použity za účelem zpracování a odeslání odpovědi. Tehlový obklad Stone BRiCK je vyrábaný ručne, preto treba na jednotlivé kusy pozerať ako na originálny výrobok.


Jemné farebné odtiene a povrchové nerovnosti sú žiadané a úmyselné, za účelom dosiahnutia vernej imitácie tehly. Tehlové obklady sú vhodný dekoračný prvok na fasády, krby, komíny, murované ploty, stĺpy či do štýlových vinární, barov alebo pivníc. Na mieru rezaný a montovaný žulový obklad rodinnej vily Žula je pre svoje vlastnosti univerzálne použiteľný materiál v interiéri aj exteriéri.


Patrí medzi najtvrdšie prírodné materiály a najlepšie odoláva zo všetkých prírodných kameňov poveternostným vplyvom. Zpracujeme Vám cenovou nabídku do hodin. Elegantní, ekonomická, ekologická. Prodám obkladové pásky z přírodního kamene ŽULA. Pásky jsou nové nepoužité.


Nepravidelný žulový obklad suterénu horské chaty a ostění z přesných haklíků. Masivní zahradní stůl dvoudílný. Otevírací doba: Po domluvě na tel.


Kvalitní obklady ze žuly, břidlice či kvarcitu. Kamenné obklady do interiéru či venkovní užití. Hrubo opracovaný štiepaním. Používa sa pri cestách zo žulových kociek, alebo s pri cestách s iným povrchom. Je možné ho použiť aj ako murovací kameň alebo ako masívne schody.


Výdatnosť cca 12bm z tony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky