pátek 13. září 2019

Betonové květníky

Betonové květináče jsou totiž mrazuvzdorné a vysoce odolné vůči klimatickým vlivům. Díky své vyšší hmotnosti nehrozí, že by je odnesli nenechavci a navíc jsou bezúdržbové. Chystáte se zkrášlit Vaši zahradu, terasu nebo veřejné prostory?


Pak si jistě vyberete z široké nabídky betonových květináčů a truhlíků v různém provedení. Mrkněte se, jak se vyrábí dekorativní betonové květináče do interiéru. Nejlépe sluší kaktusům a sukulentům. Nechte se inspirovat na mém blogu o bydlení. Já bych prosila jedno betonové zdraví pro manžela do nemocnice, kde je za poslední roky díky rakovině asi tak po osmé.


Ale to kdyby šlo uhňácat z pytlíku betonu, tak vlastně neváhám už dávno. Aktualizováno v 09:Sága betonových květníků v Praze která začala před osmi lety, vstupuje do další fáze. Vhodné na pěší zóny, do parků a oddychová centra měst a obcí. Provedení vymývaný nebo pískovaný (cena na dotaz) beton.


Rádi splníme i všechny vaše představy a přání ve formě kreativních betonových prvků. Na trhu působíme již déle jak let. Kupte si betonový květináč kulatý, obdélníkový, vysoký, truhlík na balkon nebo květináč ve tvaru srdce.


Vypadají luxusně v moderních a minimalistických interiérech. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Dlažby Ploty a zdicí prvky Tvář dřeva Tvář kamene Obrubníky a palisády Prvky zahradní architektury Betonové obklady Svahové prvky Vegetační dlažby a žlaby. DITON let Tvář dřeva, tvář kamene Ploty a zdicí prvky. Všechny tyto výrobky jsou mrazuvzdorné a mohou být trvale umístěny v exteriéru po celý rok.


Venkovní květináče a truhlíky na terasu, velké zahradní květníky , závěsné, nástěnné, mrazuvzdorné V této kategorii naleznete velké venkovní květináče na terasu, velké plastové květináče, vysoké květináče, plastové obaly na květináče, moderní a luxusní květníky , exterierové květináče, mrazuvzdorné zahradní nádoby a samozavlažovací květináče. Jednáme s některými zájemci, kteří mají pro květináče využití. Budeme je prodávat za cenu, za něž jsme je pořídili,“ říká zástupce starosty. Obří betonové květníky vadí Pražanům i po úhybném manévru radnice. Radnice Prahy se rozhodla vyhovět občanům a přemístit obří betonové květníky.


Snažíme se výrábět zcela atypické a netradiční výrobky. V našem sortimentu naleznete krásné parkové lavičky, venkovní odpadkové koše, betonové květníky , truhlíky a květináče, stojany na jízdní kola, venkovní hliníkové úřední desky, smaltované cedule, dopravní značky a zrcadla, popelnice a kontejnery, nádoby na zimní posyp. Dále nabízíme pružinová houpadla, houpačky, průlezky a skluzavky. Potřebujete: p ytel betonové směsi (nejlépe jemnozrnné), kýbl, zednickou lžíci, nůž na tmel, velký plastový pytel, barvu a štětec, plastové umyvadlo s. Nechala si kvůli tomu udělat i průzkum, aby zjistila, jak se obyvatelům nejvíce zavděčí.


Zdá se ale, že se to radnici nepodařilo ani napodruhé. Nové umístění květníků přijde místním opět nelogické. Z ulic Prahy definitivně zmizí kritizované betonové květníky. Odvoz asi 2truhlíků si zamluvily čtyři firmy a jedna fyzická osoba. Během následujících měsíců by si je postupně měli zájemci odvézt.


Velkoobjemové květníky z materiálu DAKOBET se vyznačují nízkou hmotností, vysokou trvanlivostí a velkou škálou povrchových úprav, čímž splňují veškeré nejen estetické požadavky architektů a uživatelů. Květníky se navíc nakládají zásadně v noci, aby jejich odvoz neblokoval provoz. Praha teď betonové květináče věnovala zájemcům za odvoz.


Tempo odstraňování tak není nijak závratné: od února se městské části pod. Výroba a prodej zahradní betonové architektury,kompostéry,obrubníky,poklopy, schody,květináče-Ostrava, Frýdek-Místek, zahrada, plot, stavebniny Dobratice. ZAHRADNÍ TRPASLÍK - Prodej zahradních trpaslíků, zvířátek a pohádkových postaviček. Největší výběr za nejlepší ceny. Lavice, stoly, květináče, vázy, truhlíky a záhony různých tvarů a velikostí jsou víceúčelové betonové prvky, které vás nezklamou.


Lavice a stoly poslouží příjemnému a odolnému posezení, zatímco květináče, vázy, truhlíky a záhony různých tvarů a velikostí dodají zahradě kouzlo, které několik desítek let jen tak nezmizí. Nudí vás plastové květináče?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky