pondělí 9. září 2019

Eurofoam matrace

Eurofoam Polska belongs to the Eurofoam group – the European leader on the polyurethane foam market. The group consists of plants in countries whose main business profile is the production and processing of polyurethane foam. Eurofoam today is a strong group of foaming and foam-converting companies throughout Central and Eastern Europe. Acting with high degree of independency, close to the local markets and taking advantage in know-how and cost structure from being part of a larger group. MATRACE VISCO DONAU nosnosť 130kg Obj.


Euro Products Lt is a leading manufacturer of top quality Mattresses, Sheetings, Pillows, Polyurethane blocks and other foam materials for. Výroba a prodej zdravotních matrací. Klasické rozměry, nebo na míru bez příplatku. Matrace , rošty, postele.


Lepší možnosti výběru platby. Najděte pohodlí i při placení. Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky.


Tato matrace je složena z důmyslně propracovaných dílců ze studených pěn Eurofoam o vysokých objemových hmotnostech a pro maximální komfort. Z uvedených dôvodov PURTEX latex ( matrace i vankúše) vyradil zo svojho výrobného programu. Polyuretánovej peny používame výhradne od združenia Eurofoam z Nemecka a amerického výrobcu Carpenter, z ich závodov v Nemecku a Belgicku. Jedná sa o dodávateľov, ktorí nie sú.


Eurofoam Comfort Bydlení a komfort Mnohostranná řešení pro nábytkářský průmysl i živnostníky - od pohodlného čalouněného nábytku až po speciální využití. Propracovaná matrace z dílců ze studených pěn Eurofoam o vysokých objemových hmotnostech. Jednostranné doplnění o paměťovou Visco pěnu s nejmodernější úpravou AirFlow zvyšuje funkčnost matrace. MEISSA VISCO Velice komfortní antidekubit.


Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám oznámit, že ve dnech 21. Zpracování polyuretanových a polyetylenových pěn pro nábytkářský průmysl, výrobu matrací, akustiku, obalovou techniku, filtraci, těsnění. Free Delivery on Eligible Orders! Foam for Care Recticel Flexible Foams. Visit Recticel and Eurofoam at Foam Expo Europe.


Pro vítěze jednotlivých kategorií připravila firma EUROFOAM kvalitní matrace CELSIO a CELTEX. Není důležité, jak matrace vypadá, ale jak se na ní leží a zdánlivě jednoduchá konstrukce může být při správném použití pěn účinnější, než designově propracovaná matrace. Na výrobu matrací používáme kvalitní značkové pěny od německého výrobce studených a viscoelastických pěn Eurofoam Deutchland GmbH. Grupę tę tworzy zakładów w krajach, których głównym profilem działalności jest produkcja i przetwórstwo pianki poliuretanowej.


Polyurethanové pěny používáme výhradně od sdružení Eurofoam z Německa a amerického výrobce Carpenter, z jejich závodů v Německu a Belgii. Luxusní matrace ASTARA díky použitým materiálům a kombinaci pěn EUROFOAM Comfort a VISCOLINE se dokonale přizpůsobí Vašenu tělu. Zavolajte nám a my vám radi poradíme.


ASTARA pěnová matrace z materiálů Eurofoam Comfort Originální matrace vyrobená z materiálů Eurofoam Comfort a Viscoline, s výraznou prolamovanou konstrukcí, vytváří vynikající podmínky pro správné držení páteře. Ta je upravena nejmodernější povrchovou úpravou AIRFLOW zvyšující funkčnost a pohodlí Visco pěny. Firma EUROFOAM se letos zařadila mezi sponzory závodu v Šatově a pro vítěze každé kategorie připravila jeden ze svých produktů - kvalitní matraci. Vyhlašování této kategorie se setkalo s velkou odezvou mezi diváky a vítěz sklidil ovace srovnatelné s vítěznou trojicí.


Speciální cenou byla matrace v ceně 11. Do profilu matrace jsou zakomponovány vzduchové kanálky, které zamezují vzniku a usazování plísní a roztoků. Pěna si také zachovává dlouhodobou užitnou hodnotu.


Zóny matrace: Tužší strana Classic oranžová) - anatomická profilace (zón) houževnaté pěny. Měkčí strana Relax (šedá) - anatomická profilace (zón). Na výrobu používáme kvalitní německé pěny EuroFoam, která svou kvalitou a vlastnostmi se velmi podobá moderním studeným pěnám. Veškeré materiály matrace jsou vyráběny bez použití toxických nebo škodlivých látek, proto je matrace vhodná nejen pro dospělé, ale i pro děti.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení EUROFOAM Bohemia, s. Klášterec nad Ohří, Vernéřov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky