pátek 20. září 2019

Epoxid na podlahu

Súbory cookies používame na zvýšenie efektivity Vašich návštev na našej webovej stránke. Lité epoxidové podlahy jsou využívány nejčastěji na místa s důrazem kladeným na vysokou mechanickou a chemickou odolnost nebo tam, kde má být podlaha dokonale čistá a tudíž i snadno čistitelná. Hľadáte nešmykľavú a nádherne vyzerajúcu podlahu k bazénu? Na toto všetko máme pre Vás riešenie – štrkový koberec.


Na povrchu vytvára oteruvzdornú, mechanicky odolnú a ľahko umývateľnú vrstvu. Použiteľný na nátery poréznych materiálov v interiéroch i exteriéroch budov - sklady, garáže, dielne, servisy a opravovne, mokré prevádzky - práčovne, umyvárne, sprchy, vlhké priestory - kuchyne, kúpele, pivnice a i. Ako si možno čo najrýchlejšie, najjednoduchšie a bez búracích prác pripraviť novú, peknú a funkčnú podlahu pomocou samonivelizačnej hmoty weber. Ak máte podlahu príliš hladkú je potrebné ju prebrúsiť s hrubším brúsnym papierom, pretože na takúto podlahu epoxid lepšie priľne. Povrch sa dá dokonca leptať.


Za týmto účelom dodržte všetky bezpečnostné pravidlá a kontaktujte výrobcu pre správny postup. Takisto musíte odstrániť všetky predchádzajúce nátery a rozhodne tie časti, ktoré sa lúpu a odpadávajú. Netreba zabúdať na dĺžku spracovateľnosti materiálu ako aj klimatické podmienky v miestnosti.


Po vyzretí materiálu, najneskôr však do hod. Epoxidové podlahové nátěry schopně ochrání podlahu a změní nudný beton na profesionální vypadající multifunkční krytinu. Určitě nám dáte za pravdu, že garáž je více než jen místo k parkování vozidla, proto se právě lité podl. Rekonstruujete dům či garáž a nevíte, jakou podlahu si vybrat? Na trhu je jich tolik, že Vám z toho jde hlava kolem?


V obchodě na Vás trčí z každého. Balenie obsahujúce kg epoxidového pojiva. Epoxidová živica sa používa na vonkajšiu aplikáciu na kamenný koberec, ale aj ako penetrácia podkladového betónu. Tloušťka vrstvy závisí na nerovnostech podkladu.


Stěrka se nanáší rozléváním na předem připravený podklad a postupným roztahováním na plochu. Epoxidy jsou většinou pocho­zí po hodinách, mechanicky zatížitelné po dnech, chemicky po dnech. SIGMAFLOOR 2K Epoxy Aqua je dvousložkový epoxidový nátěr na vodní bázi pro betonové podlahy v interiéru se střední a vyšší zátěží. Modifikovaná verze Epox Gs důrazem na pomalejší vytvrzování a odlévání v silnějších vrstvách.


Mírně zakalená, stejně jako Epox G20. Nejméně transparentní z licích hmot Epox G. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača.


Na klíč pro vás vybudujeme nebo opravíme podlahu. Pracujeme v rodinných domech, administrativních stavbách i průmyslových halách po celé ČR. Polyuretanové podlahy Epoxidové podlahy Designové podlahy Polyuretanové podlahy Praha Designové podlahy Praha Epoxidové podlahy Praha Lité podlahy Praha. Celovinylové lepené na podlahu, celovinylové spájané click-systémom, resp.


Vedel by ste ozrejmiť výhody, resp. Naša spoločnosť sa sústreďuje na precízne prevedenie dizajnových a liatych podláh s využitím prvotriednych materiálov od rokmi overených producentov. Každá objednávka podlahy je riešená individuálne a prispôsobená potrebám zákazníka. Pryskyřici v koupelnách jde použít nejen na podlahu v celé ploše, ale i na stěny, sprchové kouty a na nábytek. Díky technologii bez spár a spojů se jedná o plochu se snadnou údržbou a úklidem.


Kompletní přehled nabídky Vám rádi představí zástupci firmy. Pryskyřice na podlahu L ité podlahy do interiéru, kde hlavním a jediným materiálem je epoxidová pryskyřice, mají řadu výhod. Epoxidová litá podlaha je teplá, odolná, dobře se udržuje, nevadí jí vylitá voda, lze ji zrenovovat a při výrazném poškození opravit. Vďaka svojim vlastnostiam sú liate podlahy pružnejšie ako napríklad keramická dlažba a tak bezpečnejšie pri páde dieťaťa na podlahu. Liate podlahy od IMAGE s. Vhodnou kombináciou štruktúr a farieb vytvoríme originálnu a exkluzívnu atmosféru Vášho domova.


Katalogové a bezpečnostní listy najdete na stránkach výrobce BARVY A LAKY TELURIA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky