středa 4. září 2019

Bezúchytkové otevírání dvířek

K-PUSH je spolehlivý prvek zvyšující komfort Vašeho nábytku tam, kde nechcete rušit plochu použitím standartních úchytek. Použití výrobků pro vrchní montáž j. Blumotion – s tímto mechanismem bude otevírání dvířek velmi tiché. Nehledě na to, jakou sílu použijete na zavření dvířek, vždy se zavřou jemně a potichu. Nová verze bezúchytkového otevírání dvířek , skříní, Push To Open ve barevných provedeních. Můžete si vybrat variantu s gumovým dorazem nebo magnetem.


Bezúchytkové otevírání kuchyňských dvířek je stále oblíbenější, má totiž řadu výhod. Tou, které si všimneme na první pohle je jistě stylová čistota povrchu nábytku, a tím pádem i celého prostoru, kde jednotlivé materiálové a barevné linie nic neruší. Technologie pohybu firmy Blum podpoří filozofii bezúchytkových výklopů, dvířek a výsuvů.


Do každé místnosti máme pro Vás k dispozici kompletní řešení buď elektrickým, čistě mechanickým, nebo také kombinovaným způsobem. Způsoby otevírání nábytkových dvířek a šuplíků nejen v kuchyni můžeme v zásadě rozdělit do tří základních skupin – závěsy, výklopy a výsuvy. První skupinu tvoří klasické boční závěsy neboli panty, umístěné na boční straně dvířek. TIP-ON lze zvrtat, nebo připevnit k boku pomocí.


Ještě se chci zeptat, chápu to správně, že když mám vysokou potravinovou skříň, která končí otevřeným prostorem nad pracovní deskou, tak tam se žádná lišta nedává a řeší se to mírným přesahem dvířek ? Nábytkové závěsy, lidově „panty“, umožňují otevírání nábytkových dvířek. Nabízíme široké spektrum nábytkových závěsů od základních naložených, polonaložených a vložených závěsů, až po různé úhlové varianty dle polohy dvířek vůči korpusu. V nabídce jsou rovněž zahrnuty závěsy určené pro bezúchytkové otevírání či závěsy s integrovaným tlumením pro bezhlučné dovírání dvířek.


PUSH -bezúchytkové otevírání - Závěsy nábytkové - kování pro truhláře. Pro otevírání dvířek a zásuvek. Otevírání bez použití úchytek.


Systém otevírání s povrchovou úpravou galvanického niklování. Kdo teké fandí minimalismu? Jedna z dalších realizací. Profily pro bezúchytkové otvírání Tyto hliníkové profily se montují na čela zásuvek nebo dvířek tak, aby mezi ně šla vsunout ruka a otevřít je, přičemž zakrývají mezeru mezi čely. Závěs PTO vložený klip pro bezúchytkové otevírání dvířek.


Závěs vložený s opačnou funkcí pružiny je určen pro bezúchytková vložená dvířka a. Ty jsou hodně viditelné a tak se tomuto řešení musí podřídit i celý nábytek. Všechny informace o produktu Kování mechanizmus pro bezúchytkové otevírání nábytkových dvířek BLUM TIP-ON s magnetem - adaptér k přišroubování. Systém PUSH je určen pro naložené, polonaložené i vložené dvířka a slouží k bezúchytkovému otevírání dvířek. Push s magnetePoužívá se výhradně v kombinaci se závěsy PTO s opačnou funkcí pružiny nebo se závěsy bezpružinovými.


Tvarovaná přední hrana dvířek a čel zásuvek umožňuje bezúchytkové otvírání. Z tohoto nábytku si snadno zařídíte obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj či předsíň. Probíhá zkušební provoz e-shopu. Máte-li zájem o nějaké zboží z našeho neustále se rozrůstajícího katalogu, kontaktujte nás na tel.


Jaké bezúchytkové řešení je lepší? Zafrézování nerezového profilu do hrany dvířka nebo samotné vyfrézované dvířko? Kromě toho je možné vybírat také z široké nabídky úchytkových tvarů a způsobů otevírání , od klasických úchytek přes různé formy integrovaného kování až po bezúchytkové otevírání pomocí záporného úhlu. Pro jednoduché otevírání dvířek je tu řešení od BLUM, specialisty na kuchyňské vybavení. Už žádné špinavé úchytky Systém SERVO-DRIVE umožňuje otevírat zásuvky a dvířka od horních i spodních skříněk jednoduchým způsobem.


SERVO-DRlVE flex firmy Blum - bezúchytkové otevírání. Zvolit správné osvětlení kuchyně je velmi důležité z hlediska pracovního, ale také uživatelského komfortu. Kuchyň či kuchyňský kout je totiž pracovištěm, kde se vaří, ale zároveň i prostorem, kde se setkáváme s blízkými lidmi.


Mechnizmy pro bezúchytkové otevírání nábykových dvířek pouze zatlčením do dvířek , pístové tlumiče plynulého dovírání dvířek a šuplíků. Produkt mechanizmus pro bezúchytkové otevírání nábytkových dvířek BLUM TIP-ON s magnetem - adaptér k přišroubování zatím nikdo neohodnotil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky