pátek 27. září 2019

Tekutá izolace proti vodě

Asfaltový nátěr (gumoasfaltová penetrace) se používá jako izolace střech, pro nátěr betonu v základových stavbách, nebo v koupelně, například pro hydroizolaci sprchového koutu. Tekutá guma Alfema na bazény trvale odolává chlorované vodě. Je vhodná k závěrečnému opláštění nádrží, cisteren, nádob apod. Dále se používá jako venkovní ochranná omítka a stěrková směs pro drobné vysprávky omítek. Určena na hydroizolace pod obklady a d. Tekutá lepenka je vodou ředitelná hmota šedého zabarvení.


Vhodná pro izolace sklepních prostor, opěrných zdí. Jedno balení obsahuje sypkou a tekutou složku. Pro zvýšení účinnosti tekuté lepenky se vkládají do rohů, koutů a dilatačních spár těsnicí pásy a průchody.


Ochranu proti tlakové vodě je však třeba přenechat odborníkům, protože izolace pod základy jsou prakticky nepřístupné a každá oprava stojí řádově více než původní izolace. Po vytvrzení vytváří hydroizolační membránu. Tekutá hydroizolace Disprobit - gumoasfalt Ceny od: 2Kč Slevy až: Tekutá hydroizolace Disprobit je disperzní asfaltová směs modifikovaná syntetickou pryží (gumoasfalt). Tato hydroizolační lepenka je určena pro lehké hydrofobní izolace k renovaci a ochraně střech a soklů. Součástí systému jsou i pomocné profily, zahrnující opatření proti vzniku trhlin a doplňující profily pro provádění prostupů, teras a balkónů.


Dále jsou to materiály, které fungují jako hydroizolační , vlivem přísady sekundární krystalizace XYPEX. Bitumenová hydroizolační stěrka pro exteriér a interiér, jednokomponentní hydroizolační hmota ředitelná vodou, mrazuvzdorná, obsahuje syntetická vláknatvořící nosnou vložku, nahrazuje běžné asfaltové pásy, odolná proti stárnutí. Tekutá izolace , lepenka v kyblíku, tekutá lepenka, hydroizolace, izolace proti vodě, asfaltová izolace, stěrková izolační hmota, asfaltová lepenka.


Prodej materiálu TEKUTÁ GUMA, TEKUTÁ DLAŽBA a TEKUTÝ PLAST pro hydroizolace plochých střech, teras, trapézových střech, bazénů, koupelen. Chemická báze – polyuretanová pryskyřice – NA PLOCHÉ STŘECHY! Stěrkové izolace proti vodě na minerální či bitumenové bázi. Sanace a rekonstrukce velkých občanských, komerčních či průmyslových staveb, jako jsou například výrobní, skladovací a sportovní haly, bazény, aquaparky, čistírny odpadních vod apod.


CENÍK A POUŽITÍ IZOLACÍ PROTI VODĚ A RADONU. Dvoukomponentní cementová elastická membrána k vodotěsnému ošetření betonových podkladů proti tlakové vodě. Hydroizolaci nanést až po vyzrání penetračního nátěru. Zde pravidlo o použití správného materiálu, který k jednotlivým aplikacím. Právě takové vám nabízíme v této kategorii.


Jedná se zejména o asfaltové pásy Dekbit, Dekglass, Bitagit apod. Alternativou k asfaltovým pásům jsou fólie a fóliové systémy, které nabízíme - Dekplan, Alkorplan, Penefol, Junifol. Pro hydroizolaci střech pak najdou uplatnění modifikované asfaltové pásy. Balení obsahuje tekutou a sypkou složku v. Na izolaci základů a spodní stavby proti prosakující a tlakové vodě , jakož i radonu jsou vhodné i některé druhy asfaltových pásů z SBS modifikovaného.


V projektu jsme měli zakreslenou hydroizolaci GLASTEK Special mineral, která kromě funkce hydroizolační, plní také funkci k ochraně proti radonu. Existují doporučené postupy pro několik vrstev izolace , které se liší podle toho, zda stavbu izolujeme proti zemní vlhkosti, tlakové vodě či agresivní vodě. Při stavbě svépomocí je nutné konzultovat optimální složení vrstev hydroizolace s odborníkem, u standardní stavby je navržený postup součástí projektu. Vlastimil Růžička, redakce Oslovit a zaujmout odborníky i širší veřejnost si kladou za cíl mezinárodní stavební sympozia na brněnské stavební fakultě.


Projekt řešil stavbu s ochranou proti tlakové vodě a navrhl dvě vrstvy asfaltových modifikovaných pásů a dále s ohledem na výskyt radonu byla součástí projektového návrhu i izolace proti radonu – polyetylenová fólie, zhotovená s monitorovacím systémem s další možností dodatečné izolace – injektáží. Projektová dokumentace byla dále rozpracovaná do všech nejmenších podrobností, s rozdělením do mnoha izolačně zcela samostatných sektorů. Zde naleznete na jednom místě ucelený sortiment produktů pro opravy balkonů, lodžií, teras a venkovních schodišť.


Izolace balkonů a teras.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky