čtvrtek 5. září 2019

Parklex ceník

EUROPAN PARKLEX Façade sheets are high-density stratified timber panels manufactured from wood-fibre layers treated with thermosetting resin under. A thorough knowledge of our work from its foundation – wood – and an active commitment to the interests and aspirations of design and construction. Dřevěné fasádní obklady PARKLEX v sobě kombinují nadčasovou krásu přírodního dřeva a nezaměnitelný vzhlede.


Povrch fasádních obkladů PARKLEX je tvořen pravým tropickým dřevem , které je díky speciální folii odolné vůči slunečnímu záření, mrazu, dešti, větru i sněhu. Parklex Façade is a high density stratified laminate timber panel. Manufactured from kraft paper treated with thermoset resins, pressed under high pressure and temperature and finished with natural timber veneers. Highly resistant to UV radiation and atmospheric agents.


The variety of finishes and colours in natural and dyed panels sets Parklex apart as a result. Jedinečný přírodní design, ten je charakteristický pro dřevěné fasádní obklady Parklex. Ceník fasádních obkladů. Aktuální platné ceníky fasádních předvěšených obkladů.


Parklex Skin jsou extrémně tenké dřevěné obklady, které najdou své uplatnění v interiéru i exteriéru. Jsou mimořádně pružné , ale přitom odolné. Přizpůsobí se všelijakým tvarům, a proto je využijete nejen na obložení stěn, ale i na obložení dveří, schodišť, výklenků apod. Parklex Skin Technické informace a prospekty Fasádní obklady SENOPLAN Fasádní obklady Tempio Fasádní obklady Werzalit Fasádní obklady Neolith.


Dřevěný fasádní obklad Parklex v sobě snoubí nadčasovou krásu přírodního dřeva s dokonalou funkčností. Absolutní bezúdržbovost se životností let! Vyzkoušejte náš obklad Parklex. Povrch je tvořen pravým tropickým dřevem, díky speciálnímu filmu odolává mrazu, dešti, slunečnímu záření větru i sněhu.


Panel jde lehce zavěsit na fasádu pomocí kovové konstrukce, tudíž je-li jeden z panelů poškozen, nemusíte měnit celou fasádu, stačí vyměnit jen jeden. Libí se vám odvětrané fasády? Nabízíme kompletní realizaci odvětrávané fasády s fasádními deskami PARKLEX , SILBONIT, FUNDERMAX, ALUCOBOND. Nízkou cenu e-shopu nedosahujeme snížením kvality nebo dostupných funkcí. Ceny je dosaženo vysokým počtem uživatelů a prodaných licencí.


Dekorativní vysokotlaký laminát pro nejrůznější vnitřní i vnější aplikace. Desky mají vynikající mechanickou pevnost a odolnost vůči povětr. In order to provide you with the best service on this website, we use cookies to collect user behaviour.


Jádro desky Parklex tvoří vrstvy sulfátového papíru syceného fenolovými pryskyřicemi, které jsou slisovány pod vysokým tlakem a teplotou. Povrch desky, tedy tropické dřevo, se ošetřuje speciální fólií. Lifebrick – časově omezená akční nabídka v rámci veletrhu For Arch Nejkvalitnější provětrávaná fasáda na trhu s garancí nejnižší ceny! Z tohoto důvodu nemůžeme nabídnout pevný ceník našich služeb.


Ceny se stanovují individuálně na dodávku a montáž, nebo pouze dodávku materiálu (např. dle m složitosti zakázky,…). To nám umožňuje realizovat řešení přesně podle Vašich přání a přistupovat k Vám osobně. Dodavatel kompletního systému pro lícové zdivo: cihly klinker a lícové cihly, obkladové pásky a rohové tvarovky, dlažba klinker, parapetní desky a. Parklex timber veneer high pressure laminate rainscreen cladding. Srbija Makedonija Crna Gora Albanija. Subotica Zrenjanin Pančevo Smederevo Belgrade Bor Niš Novi Sad.


Dřevěné obklady stěn a podlahy Parklex Skin Interior v novém bytu. Při instalaci lze obklady přichytit téměř na jakýkoliv druh podkladu - kov, beton, hpl, MDF. MDF - Sokl profil, 60m = BUK pařený. Cenu dřevěných obkladů stěn Parklex počítáme individuálně přesně dle vašich. V minulosti byly stěny pokryté dřevem.


Objednejte online, dopravu zajistíme nebo si sami vyzvedněte na prodejnách. Montáž dřevěné fasády je pro truhláře, tesaře nebo i zručného kutila vcelku. Elcon dle Vašich potřeb a přání. Kromě standardních dřevodekorů (Zlatý dub, Ořech a Mahagon) nabízíme možnost potažení sekčních panelů fóliemi výrobců Hornschuch a Renolit.


CEMENTOT ÍSKOVÉ DESKY CETRIS V dnešní době se kromě zlepšení tepelně izolaních vlastností staveb klade stále větší důraz na ochranu zdiva proti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky