pondělí 23. prosince 2019

Čedičová vlna

Vežkerá čedičová vlna tohoto výrobce je výhradně z přírodních a biologicky rozpustných vláken dle nejpřísnějších evropských norem, což umožňuje klasifikovat tyto výrobky jako ekologické a absolutně zdravotně nezávadné pro lidský organismus. Roztavený čedič se rozvlákňuje na budoucí tepelné izolace a přidáním pojiva vzniká čedičová vlna. Tyto stránky používají cookies k uchování informací ve vašem počítači.


Některé jsou nezbytné k fungování našich stránek, jiné pomáhají zlepšit. Kamenná nebo také čedičová vlna je tepelná a protipožární izolace vyrobená z minerálního vlákna. Výroba je založena na metodě rozvlákňování.

Desky Isover ORSIK (dříve Orsil ORSIK) jsou vhodné pro nezatížené tepelné, zvukové a protipožární izolace především. Oč je dOBré zAteplit FASádu celkoVé náklady na ProVoz domu Při různých tloušťkách zatePlení Zateplení domu se nám zcela jednoznačně vrátí. V případě čedičové vlny, či kamenné vlny ve znění podle výrobce se jedná vždy o materiál, který má přírodní zdroj.


Stejně tak, jako se to dnes provádí u skelné vaty se vlákna hydrofobizují, což zajistí jejich nenasákavost. Vzhledem k tomu, že z čedičových vláken může býtvýrobě materiálů s různými pevnostní charakteristiky, aby jim jiný tvar, a použít celou řadu povlaků, izolací z ní má více funkcí, než jiné typy minerální vlny. Desky pro izolace dřevostaveb a prefabrikovaných konstrukcí. Lambda = 0Univerzální desky z minerální plsti Isover zejména vhodné: do provětrávaných fasád pod obklad s vkládáním izolantu do kazet, pro izolace příček, šikmých střech, stropů a podhledů. Izolační fasádní desky s podélným vláknem Isover TF PROFI mají výborné tepelněizolační vlastnosti λD = 0(W∙m-1∙K-1).


Výrobky na současném trhu, například pod označením ISOVER ( čedičová vlna ), Rockwool (kamenná vlna), jsou vyrobeny vždy z minerální vaty, kamenné vlny (čedičové) vlny a jejich fyzikální, tepelné, akustické a protipožární vlastnosti jsou si velmi podobné, jelikož základ je stejný minerální vata.

Izotub patří mezi tepelné izolace potrubí. Vyrábí se přitom z čedičové vaty neboli minerální plsti, která má výtečné izolační vlastnosti a dokáže tedy velmi efektivně zabránit tepelným ztrátám. Zateplení stěny kontaktním způsobem patří mezi tradiční způsoby zaizolování stěn. TECHNICKÉ A PRŮMYSLOVÉ IZOLACE.


Kamenná vlna ROCKWOOL je klíčovým prvkem požárně-odolných budov. Právě si prohlíží zákazníci. Výrobek z minerální plsti opatřený na svém povrchu vyztuženou hliníkovou folií s vysokou radiační.


Souhrnný název pro všechny druhy tepelné izolace ve formě vaty je minerální vata ( vlna ). Podle základního druhu použitých surovin se dělí na skelnou vatu. Skleněná vata, skelná vata případně skelná vlna je tepelně a zvukově izolační materiál vyrobený ze skleněných vláken, které patří do skupiny minerálních vat. Sklo je obvykle pro zvýšení pružnosti a snížení lámavosti upraveno. Al) do taveniny skla, nebo obalením vláken do vinylacetátových disperzí. Světový výrobce tepelných, zvukových a protipožárních izolací z kamenné vlny.


Prodám nepoužitou čedičovou vlnu Isover N tloušťky 30mm. Izolační vata Isover Orsik pro zateplení šikmých střech, příček a stropů. Tepelné desky Isover Orsik i jako akustické izolace.


Desky Isover N jsou určeny pro zlepšení kročejové a vzduchové neprůzvučnosti těžkých plovoucích podlah s vyztuženou betonovou deskou. Mají nejlepší akustické parametry ze všech podlahových čedičových desek.

Díky vysoké hustotě materiálu je ideálním materiálem např. Označení kamenná vlna , nebo čedičová vlna je označení pro tepelné izolace vyrobené na bázi roztavené horniny čediče, což je vlastně. Doplňkové materiály Extrudovaný polystyren Expandovaný polystyren Kombinace polystyrenu a čediče Vegetační střechy Resetovat filtr. Desky jsou určeny pro zlepšení kročejové a vzduchové neprůzvučnosti. Lepicí gidrobarer, čedičová vlna 1mm, soustružení 40x50mm dřevěný nosník, dřevěné obložení mm (borovice).


Její přednosti jsou: hřeje, nehoří, tlumí zvuk, dýchá, nepřijímá vlhkost a je šetrná k přírodě. Minerální vata, též nazývaná čedičová vlna nebo rouno. ROCKWOOL - RTI čedičová vlna Lamelové rohože ProRox LM Rohože na drátěném pletivu ProRox WM Desky ProRox SL Potrubní pouzdra ProRox PS 9Šitá izolace skelné vlákno IKA (APIS-X).


Každá druhá střecha v Evropě je izolovaná materiály ISOVER, v USA každý pátý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky