čtvrtek 12. prosince 2019

Osb desky venkovní použití

Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! OSB -3: Jsou určeny pro použití ve vlhkém prostředí - venkovní prostředí.


Nosné desky pro třídu vlhkosti při teplotě 20°C relativní vlhkost vzduchu výrazně nepřevyšuje. Jsou vhodné i do vlhkého prostředí.

Díky jejich atraktivnímu vzhledu jsou s oblibou používány jako pohledové vrstvy obkladů nebo k výrobě nábytku. Dále se používají hlavně jako konstrukční desky v místech s vysokými nároky na mechanické vlastnosti. Jejich použití je vhodné u konstrukce desky stěn. Vysokou oblibu si získaly díky příznivému poměru ceny a výkonu, univerzálnosti a obecně velmi snadné manipulaci, kterou zvládne i méně zkušený stavitel kutil.


Obvykle jde o 3-vrstvy z třísek o velikosti 2-cm. Díky tomu mají řadu výhod a široké možnosti použití. OSB desky můžete použít do pod.


Mohou mít broušený nebo nebroušený povrch, být lepeny vodovzdorným lepidlem a opatřeny perem a drážkou.

Zkuste to také, služba je zdarma. Nehořlavá ohebná sádrokartonová deska vhodná pro použití v interiérových prostorech s relativní vlhkostí. Jsme největším výrobcem cementotřískových desek v Evropě. Cementotřískové desky kombinují dobré vlastnosti cementu, nehořlavého materiálu odolného v tlaku, a dřeva, které má nízkou hustotu a vysokou pevnost v tahu a ohybu.


Spojením těchto dvou materiálu vznikly desky , které prokazují velice dobré fyzikálně-mechanické vlastnostmi. Aby dlouho vydržely a nehnily pro. Nátěr osb desek pro venkovní použití je možný, záleží na požadavcích na nátěr ( konkrétní použítí osb desek ). Find Audited China Manufacturers of Osb Wholesaler. Venkovní podhledy bych chtěl obložit a natáhnout omítkou ( palubky nechci).


Specifická geometrie štěpek a velmi vysoký stupeň orientace štěpek po směru vláken u krycích vrstev zajišťují nejlepší technické vlastnosti a velmi dobrou stabilitu formy. Při použití v exterieru osb desky natřete kvalitní lazurovací barvou. Desky jsou nosný prvek stropních i střešních konstrukcí staveb. Desky OSB se před vlastní montáží musí ponechat v místě vlastní montáže po dobu nejméně hodin, a to z důvodu vyrovnání vlhkosti odpovídající místu použití. Desky OSB nejsou vhodné pro přímé působení vody a klimatických podmínek.


Z toho důvodu je zapotřebí při montáži na vnější straně budov, na stěny a na střeše zajistit odpovídající izolace. V krátké lhůtě jsme schopni připravit jakékoliv množství pro stavební firmy i pro osobní odběr.

Barva splňuje požadavky předpisů pro použití na nátěry hraček pro děti ve věku do let. Kompaktní desky pro vnitřní a venkovní použití Kompaktní desky Z kompaktních desek vyrábíme převážně interiérový design, nábytkové díly příčky koupelnový a kuchyňský nábytek, nemocnice a zdravotní zařízení, laboratoře, maloobchodní a komerční aplikace, sanitární kabiny, bazénové skříňky, různé samonosné prvky ve stavebnictví a dopravě. Desky OSB Firestop poskytují souběžně konstrukční nosnost a požární odolnost a jsou lehčí a pevnější než sádrokarton.


A to nejenom proto, že jsou levné. Třída použití ( venkovní prostředí), která je charakterizována klimatickými podmínkami vedoucími k vyššímu obsahu vlhkosti než u třídy použití 2. Pro třídu použití doporučujeme použít překližkové desky s fenolickým lepidlem. Tyto palubky jsou vhodné jak pro vnitřní, tak i venkovní použití (obložení stěn, štítů, podhledů, stropů, vnitřních podlah). Proto je třeba dbát na rovinnost nosné konstrukce krokví. Desky montujeme tak, že je stavíme od spodního vodorovného hranolu dřevěné konstrukce až k hornímu hranolu konstrukce.


Tyto desky jsou určeny pro použití do venkovního prostředí dle ČSN EN 636-( též označováno jako lepení AW 10 WBP nebo BFU 100). Jedná se o překližky lepené fenol-formaldehydovým lepidlem. Mezera mezi trámy je 1cm.


Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů. Vhodné i na konstrukci nábytku. OSB - konstrukční deska, určená k použití prostředí s mírnou vlhkostí, ( venkovní a vnitřní prostředí), jedná se o nejvíce používanou desku ! OSB -4: Desky určené pro použití ve vlhkém prostředí se zvýšeným mechanickým namáháním.


Určené pro teplotu opět kolem 20°C a relativní vlhkost vzduchu do. Desky KRONOPOL OSB mají skvělé fyzikální i mechanické vlastnosti. Použití Vnitřní i venkovní použití.


Ocelové nádrže opatřené základní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky