úterý 17. prosince 2019

Obložení fasády

Zákazníci se nás často ptají, jestli je možné používat tzv. Odpověď zní jednoznačně ANO. Jedná se o současný trend umisťovat naše betonové obklady označované jako umělý kámen na fasády domů. Plastové palubky vhodné pro fasády, sokly, podbití či obložení domu. Venkovní obklady pro obložení fasád domů a staveb.


Nabízíme nejen venkovní obklady, ale také objemové slevy a dopravu obkladů zdarma.

Ideální fasáda (nejen) do hor – obložení fasády umělým kamenem Trvanlivost a nenáročnost umělého kamene. Dokážeme vytvořit dokonce mixovanou barevnost profilů pro výsledný přírodní efekt fasády - jako u skutečných dřevěných obkladů viz obrázky v vpravo - na patrovém domě je cedrová fasáda a přízemní dům je obložen sibiřským modřínem. Fasáda rodinného domu ožila dekorativním obkladem.


Pozemek ohraničuje exkluzivní. Dřevěné fasády jsou lety prověřeným a stále velmi moderním a oblíbeným řešením obkladu fasády. Nejenže domu dodávají přírodní a stylový vzhled a. Dřevěný obklad fasády - palubky (8) Nabízíme dřevěné palubky v profilech diagonál, tatran, krátké pero nebo dlouhé pero - Softline.


Revitalizace fasády – omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením - úspora nákladů na vytápění až Plastové obklady nabízí kompletní systémové řešení pro snadné obložení soklů nebo celých fasád budov včetně možnosti odvětrávaného zateplení.

Ve vícebarevných návrzích fasády bylo přáním klienta zachovat stávající obložení soklu a podpěrného sloupu z kamene. Zde vám ukážeme jak správně montovat fasádu z palubek a jak SECA palubky změní vzhled staré papundeklové vrátnice v rekreačním areálu Stříbrný rybník u Hra. Pokud chcete dát svému domu nový kabát, který by jej měl ochránit před zimou a deštěm a zároveň vylepšit také jeho design, vsaďte na dřevěné.


Konstrukce fasády venkovského domu: nejlepší nápady pro vnější obložení na fotce podle Alena Zájem o tématu tohoto článku může být způsobenaz různých důvodů. Fasády domu, kde je kontrast mezi barvami střechy a stěnami - například červené střechy a hluboké zelené stěny - jsou také v módě. Domovní fasády ze dřeva Pro atraktivní fasádu domu můžete jako obložení použít také různé materiály - různé plochy opakovaně nastavují různé akcenty.


Pokud chcete na zateplení fasády ušetřit, a to za každou cenu, a zateplovat jen proto ,aby jste měl zatepleno, tak prosím v takovém případě raději nezateplujte. Přitáhnete si do života jenom zbytečné problémy a další náklady. Zajímá Vás cena fasády za m2?


Do kalkulace přesné ceny vstupuje systém kotvení dle obvodového zdiva, členitost domu a potřebná úroveň zateplení. Nechceme střílet ceny od boku. CZ - dodáváme plastové palubky, fasádní obklady a provětrávané fasády , vnitřní a venkovní okenní parapety, plastové a wpc ploty, terasové.


V poslední době získalo dřevo při nejrůznějším použití na fasádách opět na významu, aby bylo u budov – privátních nebo veřejných – dosaženo. Návod na použití systému neviditelného uchycení dřevěných fasá obložení a stropů - Vetedy Techniclic od společnosti Vetedy Group. Dřevěné obklady fasád jsou tradiční řešením obložení domu.


ZDARMA přijedeme zjistit stav Vaší fasády , zaměříme a vypracujeme cenovou nabídku. Nestavíme žádné lešení - za použití našich pracovních plošin a horolezecké techniky, dokážeme ušetřit az nákladů od cen jiných firem.

Jsou jím montované fasádní obklady pro větrané fasády. Pokud jste o nich ještě neslyšeli, věřte, že jsou velmi praktické, elegantní, funkční a mají dlouhou životnost. Lze je použít na obkládání fasá soklů, teras, plotů – ale v závislosti na materiálu také na obložení krbů, koupelen, kuchyní či bazénů. A nabídka pokrývá celou řadu materiálů od vysoce odolných obkladů z kamene přes stylizované imitace cihel až po ekonomické a lehčené betonové obklady, které lze umístit i na zateplené fasády. Další předností, kterou nám skýtají Fasádní obklady je možnost zateplení v jednom kroku s montáží zavěšené fasády.


Fasádní obklady nejsou obkládačky Obložení soklu kabřincem není dnes jedinou možností řešení tohoto detailu. Na dřevěné fasády , které pravidelnou údržbu nevyžadují, se používají trvanlivější dřeviny, než je český smrk. Nejčastěji padne volba na sibiřský modřín.


Ten je velmi trvanlivou dřevinou a díky hustějším letokruhům se tolik nekroutí oproti modřínu, který byl vytěžený v České republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky