středa 25. prosince 2019

Jednostranně průhledné sklo

Jednostranně průhledné sklo Spionspiegel pro Vaši provozovnu, kancelář, nebo dům. Folie na okno se musí zásadně „upravovat v mokrém stavu“, to znamená, že se musí upevnit na sklo s použitím vody. Výhodou této aplikační techniky je to, že folii lze jednodušeji opravit, a že můžete lehce zabránit vzniku bublin. Na jedné straně je průhledné jako okno, na druhé se jeví jako běžné zrcadlo.


Využívají jej policisté při výslechu, doktoři při speciálních. Polopropustné zrcadlo (špionážní zrcadlo) je v podstatě silně reflexní sklo se speciální vrstvou k dispozici jsou ve dvou.

Průsvitné, ale ne průhledné (objekty za sklem jsou „rozmazané“). Vhodné pro gravírování, lze i potisknout nanotiskem a pískovat. Propustnost světla: Čiré sklo (float) Základní typ. Dále nabízíme celoplošně tónované neboli sklo planibel , které lze tónovat do různých barevných odstínů (šedá, hnědá, aj.). Chtěla by na okna nalepit takové ty folie, jak jsou průhledné jen když kouká ona ven, ale z chodníku by dovnitř vidět nešlo.


Tyto speciální fólie na sklo také odráží většinu tepelného záření. Díky tomu jsou vhodné do oken, která se v létě nadměrně zahřívají (střešní okna, okna na jih, velké výlohy a jiné prosklené plochy). Můžeme mít ve stejné barevnosti a vzorech celou škálu od lehkých, průhledných transparentních záclon až po těžké závěsy jednostranně „pogumované“, které i. U metrážových záclon si objednejte šití, našití řasící stužky, nebo jinou úpravu záclon.

Průhledná moderní tkanina…. Vhodné tam, kde není na místě úplná průhlednost prostoru. SATINÁTO - jednostranně plošně leptané sklo , tzv. Nejefektivnějším dekorováním je gravírování (leštěný gravír - frézování leptaného povrchu a jeho následné vyleštění), doplňuje se pískováním a dekorativními prvky, které po nalepení zprůhlední.


PLANIBEL - celoplošně barevné sklo - v barvách bronz, zelená, modrá apod. Polotransparentní průhledné sklo , žíhané pro výrobu klasických a Tiffany vitráží, vitrážových lamp, dekorací, šperků apod. Nabízíme více rozměrů a barev. Pro výběr a více foto klikněte na detail.


Ochranné sklo na displej vašeho telefonu Xiaomi Redmi nebo Xiaomi Redmi 6A. Satináto - jednostranně plošně leptané sklo, tzv. Tvrzené sklo Forever je vysoce odolné, a to nejen vůči nárazům a škrábancům, ale i kapalným látkám.


Je dokonale průhledné a zvyšuje kontrastnost obrazu. Má velmi rychlou odezvu a vyniká snadnou aplikací. Je to jednoduché, z barevných střepů nelze vyrobit čiré průhledné sklo. Recyklace jedné tuny skla může ušetřit až tuny nových surovin.


Tabulové sklo se v Evropě nerecykluje. Ploché, čiré nebo barvené, průhledné sodnovápenatokřemičité sklo , získané kontinuálním tažením (nejprve vertikálním) pásu skla o standardní tloušťce a leštěním skla pomocí ohně na obou stranách. Tento produkt se dnes vyrábí jen velmi zřídka, byl nahrazen skly vyráběnými technologií float.


TP - transparentí ( průhledné ) , TL - translucentní ( průsvitné ), OP - opak ( neprůsvitné ) PLEXIGLAS SATINICE SC.

Sklo průsvitné, ale ne průhledné. Takto upravené sklo je podstatně odolnější vůči nečistotám. Není proto nutné ho neustále leštit. Pod tímto označením se skrývá ledové sklo, které je jednostranně leptané. Dalším typem skla, na které můžete v interiéru narazit, je tzv.


To znamená, že skrz ně vidíte jenom rozostřené obrysy. Jiný rozměr využití poskytuje již zmíněné. Používá se jako sklo do světlíků, hodí se i na koupelnové dveře.


Speciální zatmívací sklo je složeno ze dvou tabulí skla a uprostřed je folie s obsahem tekutých krystalů. Pokud je sklo vypnuto krystaly se rozptýlí a sklo není průhledné. Ornamentní sklo je ploché sklo , které je jednostranně vzorované.


S nežádoucím průhledem při zachování optimální světelné propustnosti, lze také aplikovat do izolačních skel. Vytříděné sklo z barevných kontejnerů se sváží za pomoci speciální svozové techniky. Zvonovité kontejnery potřebují ke svému vyprázdnění nákladní automobil s hydraulickou rukou. Popeláři následně vytříděné sklo sváží na speciálně upravené plochy tzv.


Třeba přes jednostranně průhledné sklo do druhé místnosti, uvedl mluvčí vězeňské správy Eduard Vacek. Zároveň upozornil, že monitorování nepřipouští odposlech hovoru. Kvalitní krycí ochranné sklo FIXE tvrdost 9H, tloušťka mm, maximální ochrana displeje vašeho mobilního telefonu Xiaomi Redmi 4X Global.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky