úterý 17. prosince 2019

Hpl desky

Využijte naší nabídku vysokotlakého laminátu HPL. Pracovní deska z tohoto materiálu je odolná a umožňuje řadu variant úpravy povrchu. Trespa is a premier developer of high quality HPL panels for exterior cladding, decorative façades and scientific surface solutions. Proč používat HPL - vysokotlaké lamináty?


Vysokotlaký laminát nabízí nepřeberné množství variant barev, struktur, povrchů i individuální řešení. HPL desky Crown XCL CrownXCL je inovativní a všestranné řešení pro fasádní obkladyZlepšuje vzhle úspornost a dlouhověkost každé budovy. Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby.


Velkoobchod s dřevařskými materiály. Výhradní zastoupení německé firmy GEBHARDT HOLZ-ZENTRUM pro ČR a SK. HPL = High Pressure Laminates = vysokotlaké lamináty jsou kvalitní velkoformátové desky. Pro jejich výrobu se používá vrstvený papír impregnovaný pryskyřicemi, který je za vysokého tlaku a teploty slisován v homogenní pevnou desku. Odolnost povrchu je zajištěna dvojitým vytvrzením Acryl-polyuretanové pryskyřice.


The home of inspiration for decorative surfaces. We produce high pressure laminates ( HPL ), metal laminates with genuine metal surfaces made of. HPL desky z vysokotlakého laminátu HPL (vysokotlaký laminát) je plochá deska vyrobena z vrstev na bázi dřeva impregnovaných pryskyřicí. Jsou spojovány za tepla a pod vysokým tlakem. Povrch z vysokotlakého laminátu je prokazatelně více jak 15x odolnější než povrch tkz.


Dlouhodobá životnost HPL laminátů, množství barev, struktur předurčuje tyto materiály pro hodnotný design interiérů. Nabízíme Vám odbornou podporu, znalosti a nejlepší ceny HPL laminátů pro Vaše realizace. Sortiment obsahuje desky a polotovary z různých materiálů, které najdou využití v mnoha odvětvích.


Plexisklo je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. Dalším vhodným materiálem pro reklamu je lehčené PVC. Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např.


Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami. Max Interior kompaktní desky rakouského výrobce firmy FunderMax jsou vysokotlaké lamináty ( HPL desky ) vyrobené podle ČSN EN 438- typ CGS vhodné pro. Vrstvené barevné desky polyetylenu pro frézování konstrukčních prvků dětských hřišť jsou stále oblíbenějším a dostupnějším materiálem, který umožňuje vyrábět designové, kvalitní, funkční a bezpečné prvky dětských hřišť.


Deska HPL černá popisovatelná, Restaurace, 100mm 1Kč bez DPH. Vyberte si vlastnosti vašeho produktu: Určení. Máme skladem více než 2ks, dodáme v. Německá kvalita za rozumnou cenu. Foxintrerier dřevoporodej Plzeň.


Speciality: zalaminovaná dřevěná dýha, plně probarvená jádra HPL, nehořlavé HPL, kovolamináty HPL, povrchy odolné chemikáliím pro chemické laboratoře, magnetické povrchy, možnosti digitálního tisku pro individuální návrhy, zvukově izolační desky, hluboké struktury povrchu a pod. Jsme největším výrobcem cementotřískových desek v Evropě. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. HPL desky jsou vyráběny ve formě velkoformátových desek, jejichž jádro je tvořeno z papíru syceného pryskyřicemi. Tyto desky jsou při výrobě slisovány pod vysokým tlakem a teplotou.


Povrch desek je velmi odolný vůči UV záření a atmosférickým vlivům. Lamináty Lamináty jsou dekorativní materiály s vrstvenou skladbou. Jsou vyrobeny z vrstev jádrových papírů a dekoračního papíru impregnovaného pryskyřicí. Prodáváme velkoformátové balkónové desky, jako výplně zábradlí, mezi balkónové z materiálů cementotřísek, cementovláknitých, vysokotlakých laminátů (HPL). Kuchyňské pracovní desky jsou nejnamáhavějším místem v kuchyni.


Musejí být silné, oděrům, vlhku i teplu odolné a rovněž hygienické při plnohodnotném a častém užívání. Deskové materiály Dekorativní materiály Kompaktní desky Kompaktní desky Max Compact Interior Kompaktní desky Max Compact Interior Kompaktní desky Fundermax Max Compact jsou vysokotlaké lamináty (HPL) dle EN 438-typ CGS pro použití v náročných podmínkách. Fundermax – dřevodekory – kompaktní desky Exteriérové kompakty mají hnědé jádro. Laminované desky jsou vyráběny z dřevotřískových desek, na které je nalisován naimpregnovaný dekorativní papír.


Takto upravený povrch laminovaných desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky