pátek 11. září 2015

Litinový poklop

Bezpečná manipulace INSTRUKTÁŽNÍ VIDEO. Zavřený litinový poklop lze otevřít pouze s pomocí. Speciální konstrukce poklopu a rámu. Jeho hlavním úkolem je maximálně efektivní zakrytí vstupu.


Litinový kruhový poklop s rámem.

Vrchní plocha je opatřena protiskluzovým vzorem, to zajišťuje velmi dobrou přilnavost pneumatik za vlhkého počasí. Vyhotoven v protiskluzové úpravě z litinového UV stabilního materiálu, který. Pro vozovky se středně intenzivním provozem nebo méně frekventované jako jsou boční ulice, pěší zóny, zásobovací dvory. Poklop litinový 6x 6mm D 400. Plastová revizní kanalizační šachta Tegra 6je vyrobena z polypropylenu (PP).


Nabízíme litinový kanalizační poklop , ks. Vnitřní průměr korugované.

Pro použití na zakrytí vstupních otvorů do kolektorů nebo technologických částí s požadavkem na větší rozměry a pojezd osobních i nákladních vozidel. Prodám litinový poklop s rámem. Táto konštrukcia minimalizuje nebezpečenstvo pádu poklopu do šachty. Otevírací doba: PO-PÁ 8. Ačkoliv se může zdát, že poklop je jen obyčejný kus kovu, který se jednoduše pokládá na ústí nějaké šachty či kanalizace, není tomu tak.


Na poklopy pro revizní šachty jsou kladeny velmi vysoké nároky a to jak v oblasti celkového zatížení, tak dalších vlastností, jako je nehořlavost, datapropustnost, celková těsnost nebo voděodolnost. Ucelený sortiment poklopových dílů pro velké kanalizační či uliční vpustě. Zatížení poklopů B125kN je vhodné pro použití zakrytí šachet a vstupních otvorů mimo pojezdové plochy, nebo pl. Děkujeme Vám za projevený zájem o naše výrobky.


Výkresová dokumentace prvků ve formátu pro AutoCad je k dispozici pouze přihlášeným uživatelům. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pokud potřebujete poklopy, který je vysoce odolný vůči tlaku a teplotě je nejlepší volbou poklop litinový. Díky své trvanlivosti a pevnosti jsou litinové.


Sklápěcí postranní stolky.

Skelnými vlákny vyztužený nylonový rám. Vyměnitelná záchytná miska. Plynule nastavitelný regulátor výkonu. Záruka Grilovací vana le.


Dodáván včetně rámu určeného pro okamžité zabetonování. Vhodné k betonovým jímkám. Největší dodavatel kanalizační litiny pro stavbu českých dálnic.


Dna revizních šachet splňují požadavky pro vysokou kruhovou tuhost a vysokou teplotní odolnost. HECKL AGARA litinový poklop čtvercový vč. L profilu, do kterého se vkládá výplň.


Jika Olymp – Sedátko, 376mm x 436mm, bez poklopu , bílé – sedátko. Skladeposledních ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky