čtvrtek 10. září 2015

Kabel cysy 5x2 5

CYSY 5x, Káble CYSY sú určené pre suché prostredie na stredné a mechanické namáhanie k pohyblivým prívodom. Určen pro pevné uložení do země, do zdi, omítky, nebo na. K č bez DPH Kč s DPH.


Kabely CYSY jsou určeny pro suché prostředí a pro nízké a střední mechanické namáhání k pohyblivým přívodům. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Flexibilní silový kabel CYSY 5Xbílý (H05VV-F) Skladem. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v prilo. Kabely a vodiče Kabely CYKY Kabely CYKYLo Kabely plastové CYSY Kabely gumové CGSG Vodiče pevné CY vodiče lanka CYA Flexošňůry Repro kabely Trubky na kabely Datové kabely Varovné pásky Vidlice a. PVC plášť Měděný vodič plný 2. Inštalačný kábel medený CYKY-J 4x pre pevné uloženie, bez mechanického namáhania. Zľavový vernostný systém. Pozeral som link, kde sa to pocita, no kable si taham sam, po dohote a instruktazi s elektrikarom.


Zaujimalo by ma, ake je idealne kladenie kabl. Kabely HRN-F se používají pro středně těžké mechanické zatížení v suchém, vlhkém a mokrém prostředí, v průmyslových závodech například pro. Barva pláště: bílá Barevné provedení žil. Technické parametry: počet. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cyky 5x, 5. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Kábel s medenými žilami pre pevné uloženie. OK: Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú cookies. Kabel H05VV-F 2x mm ohebný - bílý. Používaním webu s tým vyjadrujete súhlas. Oblíbené inzeráty Moje inzeráty Přidat inzerát.


Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do: Kč. CGSG 5x, Pryžový harmonizovaný kabel pro lehké mechanické namáhání. Vhodné pro lehké dílenské stroje, ruční nářadí, všeobecné užití v domácnostech. Kabely gumové pro mokré a vlhké venkovní i vnitřní prostředí se středním a vyšším mechanickým namáháním.


Provodnik: žica klase ili uže klase prema SRPS N. PP Izolacija: PVC masa Jezgro: dve ili više žila. Druhé a čtvrté písmeno v názvu kabelu vypovídá o použitém materiálu izolace kabelu, přičemž Y značí měkčený polyvinylchlorid (PVC). Hasonlítsa össze az árakat! Pro suché prostředí pro. OEM Prodlužovací kabel s vypínačem zásuvek 5m.


Omogočen morate imeti JavaScript v vašem brskalniku, da lahko uporabite funkcionalnost te spletne strani. Použití: Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez jakéhokoliv mechanického namáhání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky