úterý 15. září 2015

Obklad opuka

Opuka je betonový obklad imitující kámen. Mrazuvzdornost dovoluje použití kamenného obkladu ve vnějších i venkovních prostorech. Obklady Magicrete - opuka Velice výrazný a strukturovaný kámen, který je vhodný především jako fasádní obklad nebo plotové obložení. Technologický postup odlévání obkladů opuka.


Kamenný obklad Magicrete - OPUKA ADRIATICA. MIX je kamenný obkladový aglomerát v tvare štiepaného lomového kameňa.

Vyznačuje sa veľmi neutrálnymi a nepravidelnými tvarmi. Pre exteriér aj interiér. Marlite Realizujeme těžbu a prodej české opuky pro stavební a dekorativní účely. Zaměřujeme se na zakázkový výlom solitérů, prodej drti a třídění kamenů včetně placáků.


Silikonová forma obklad imitace opuka - pásky 1B Pružná forma vhodná pro výrobu obkladů imitace opukového kamene pro vnitřní i venkovní použití. Rozměry formy: 3x 315mm Počet segmentů ve formě: 7ks Materiál: Polyuretan. Limestone je kamenný obkladový aglomerát ve tvaru klasické opuky. Možnost všestranné aplikace exteriér a interiér.


Tento typ obkladu je nutné spárovat.

Kameny mají obdélníkové tvary různých velikostí. Světlý kamenný obklad přechází mezi béžovými, jemně růžovými a bílými tóny. Přírodní kámen je vhodný do interiéru i exteriéru a má skvělé vlastnosti. Farba: Béžová, Červená, Čierna, Hnedá, Oranžová, Sivá. Klasický, Rustikálny, Vzhľad kameňa.


Použitie: Fasádny obkla Kuchynský obklad. Tvoria ho štiepané skalné úlomky. Materiál, jeho opracování, množství a předpokládaný termín dodání, objednávejte písemně na adrese lada. Oprava a přestavba kamenné zdi – Staré Město u Morvaské Třebové. Značka: WILDSTONE Záruka: let.


Dům a zahrada - Opuka bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Opuka CHAMPAGNE je kamenný obklad nepravidelného tvaru. OPUKU je možné použiť ako kamenný obklad pre interiér aj exteriér. Na zlepšenie našich služieb používame cookies.

O ich používaní a možnostiach nastavenia sa dozviete viac v časti ochrana. Prostor je nyní využíván jako Pivní lázně. Opuka má proměnlivé vlastnosti, lokalitu od lokality, ale obecně spíš nic, než moc, zejména je-li vydána povětrnosti. Na chodník bych si ji určitě nedal, obklad nevím, když na něj nebude moci voda, tak možná. Lehký a tenký obklad z přírodních materiálů dodá domu elegantní a jedinečný vzhled.


Ideální řešení pro novostavby i pro rekonstrukce starších objektů. Jednotlivé cihly se samostatně zavěšují na kovový rošt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky