úterý 15. září 2015

Renovace spojkových lamel

Bekijk Onze Scherp Geprijsde Raamdecoratie en Bestel Vandaag. Nederlands grootste collectie van hoge kwaliteit raamdecoratie tegen de laagste prijzen. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v. Rodinná firma s tradicí.


Najdeme nebo vyrobíme brzdy a spojky i pro vás. Spojkové lamely ,fixační lamely, renovace. Nabízíme brzdové hadice, opravy hydraulických válců, servis hydraulických kontejnerů.


B, Datum poslední změny:. Náhradní díly pro motorky a auta Plzeň. Výroba brzdových čelistí na. Opravy a renovace brzdových systémů, spojkových lamel , motorů.


Renovace spojkových lamel a brzdových čelistí. Brumovice, okres Břeclav. RENOVACE BRZDY A SPOJKY Karel Opluštil.


Renovujeme spojkové obložení a brzdové čelisti, všech typů s klasickým i speciálním lepeným obložení. Vás nemá kontakt na člověka, který se zabývá renovací spojkových lamel. Jedná se o JAWA 250-pérák.


Foto najdete na tomto od. Vyrábíme brzdové trubičky. This feature is not available right now. Pro renovace používáme třecí materiály na.


Od svého založení nabízí originální a kvalitativně rovnocenné náhradní díly pro osobní, užitkové a nákladní vozy. Prodej auto-moto dílů a příslušenství. Renovujeme takřka všechny typy autodílů vyžadující spojkové nebo brzdové třecí materiály.


Pro opraváře velkoobchodní ceny a pro stalé zákazníky výrazné slevy. Specializujeme se na prodej a renovace brzdových čelistí a spojkových lamel. Služby motoservis-ondra. Prodáváme brzdové destičky, obložení, čelisti a kotouče Ferodo, autobaterie Meyle, Varta, spojky Luk, svíčky NGK a Brisk, filtry Filtron. Zkuste to prosím později.


Vorlem, kdy poprvé otevřel svou první prodejnu v Brně na. Výměnou spojkových lamel za lamely FERODO popř. V kompletním novém přetěsnění motoru ( gufera, papírová těsnění, těsnící tmel ). Kontrolou projde i dynamo a dobíjecí relé ( pokud je na dynamu ). To samé platí u renovace spojkových lamel , které jsou také velmi nepostradatelnou součástí vašeho vozu. Pokud tedy vlastníte buď osobní auto mobil, motocykl, traktor či jakékoliv jiné motorové nebo kolejové vozidlo, jsme tu právě pro vás. Organické třecí materiály - vhodné pro standardní použití dle konstrukce a použití vozidla.


Pro běžný silniční provoz jsou aplikovány materiály s označením FS Gnebo FS HDS57. Pro přenosy vyšších kroutících momentů je preferováno. Provádíme renovace spojkových lamel a spojkových.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky