úterý 15. září 2015

Stavebniny andrla

Zimní sezóna (11. – 1.) Pondělí – Pátek: 7:– 16:Sobota: 7:– 12:Neděle a svátky: ZAVŘENO. Máme široký sortiment zboží pro Váš dům i zahradu. Prodavač ve stavebninách, Prodavači stavebnin a příbuzného materiálu - Liberec, PRO-DOMA,spol. Společnost STAVEBNINY ANDRLA s. Opavě otevřela nové stavebniny v objektu bývalé cihelny, kde nabízí velký výběr stavebního materiálu. Prodej stavebnin, cihel, ytong, stavební ocel, zámkové dlažby, ztracené bednění, fasádní barvy, míchací centurm barev, izolace, cihlové systémy, cement.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Andrla CZ Opava Betonárna sypké materiály, štěrk, písek, beton, betonové směsi , Andrla CZ je společnost zajišťující výrobu dopravu betonu betonárna. Veřejnoprospěšný projekt. You need Flash Player and allow javascript to see the content of this site. Hlídač smluv a registr smluv.


Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu STAVEBNINY ANDRLA s. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). Car Bodywork And Spray Painting. Ores And Minerals (Wholesale) Metallurgy. Second-Hand Materials For Private In. Rozvoz betonových směsí a sypkých materiálů.


Mezinárodní a vnitrostátní spediční služby. Opravy osobních a nákladn. Firma STAVEBNINY ANDRLA s. Oslovte společnost Andrla CZ s. Stavební materiál – prodej. Maloobchod s pohonnými hmotami ve specializovaných prodejnách.


Aktuální i úplný výpis firmy STAVEBNINY ANDRLA s. Předmět činnosti firmy Andrla CZ s. Máme k dispozici pět ocelových souprav s vybavením ADR a tři tahače s hliníkovými návěsy. Nabídka autodopravy a spedičních. Podrobnosti o firmě Andrla CZ s. Jako novinku prodává také mulčovací břidlicovou drť pro okrasné zahrady, chodníky i veřejná prostranství. Oborový portál pro beton. Beton, panely, prefabrikáty i drobné cementové zboží.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Vyhledávání v katalogu stavebních firem. Dodáme vám veškerý stavební materiál a nářadí pro stavbu vašeho domu, chaty, nebo třeba zahradního jezírka.


V jejím vedení se dosud vystřídalo osob. Branka u Opavy) 17km. Provozování betonárny a prodej stavebnin, sypkých hmot a uhlí. Gerhard Kubný - STAVEBNINY JANÍK.


Nabízíme široký sortiment stavebního materiálu, velkoobchodní i maloobchodní prodej, nízké ceny, široký sortiment skladem nebo na objednávku či možnost závozu materiálu přímo na Vaši stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky