úterý 28. února 2017

Kovové tkaniny

Vám nabídne optimální kovové tkaniny určené pro následující účely. Hebei obecný kov je zkušený výrobce v oblasti kovové tkaniny. Zaregistrujte se a získejte slevu. Začněte registrací do systému, ta Vám přinese základní slevu téměř na celý sortiment (výjimky jsou označené). Nabízíme výběr tkaných i svařovaných sít různých velikostí ok, drátů, formátů.


Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta. Na zpracování drátěných tkanin nejsou kladeny téměř žádné meze. Jsou možné nejrůznější geometrické tvary a kombinace s jinými materiály. Výprodej a akce Pletiva Poplastované pletivo Pozinkované pletivo Svařované p. Kovové tkaniny sú kombináciou dvoch typov drôtov - osnovného a útkového.


Využití: Třídění písku, drceného kameniva, koksu, filtrování, čištění apod. Materiál: Černá ocel, nerezová ocel, žáruvzdorná ocel, hliník, měď. Technickými tkaninami rozumieme ploché výrobky, ktoré sú vyrobené z pravouhlo prekrížených kovových drôtov alebo z umelých hmôt, spracovaných do tvaru.


Obvyklá šíře tkaniny je metr, jiné šíře nutno předem dohodnout. Velmi pevné a kvalitní pozinkované pletivo s širokými možnostmi použití. Stále skladem, střiháme po bm. Filtertechnik je specialistou pro využití drátěných tkanin ve filtraci a výrobě filtračních prvků.


Povrchově upravená - pozinkovaná. V tabulce výše naleznete různé rozměrové varianty co do velikosti ok. Radenie je jedným z popredných výrobcov Číne kovové tkaniny. Naša továreň ponúka dobré veľkoobchod a na mieru šité služby pre rôzne kovové tkaniny. Tkaniny se vyrábí v plátnové, keprové a atlasové vazbě.


Vyrábajú sa na člnkových tkacích stavoch zo žíhaného alebo pozinkovaného drôtu. Rozměrová škála těchto tkanin je velice široká – v průměrech drátu 0– mm a v. Jemnost filtrů je absolutní (měřena jako 1. bublina podle „bodového bublinkového filtračního testu“) jemnost filtrů (mikron) označení tkaniva osnova. U nás si můžete vybrat libovolné množství tohoto zajímavého typu pletiva, hodícího se pro nejrůznější účely. Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia.


Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Tkanina je vyrobena z leštitelné nerezavějící oceli 1. Nabízíme vám kvalitní kovové tkaniny vyrobené z kombinace drátu osnového a útkového. Dodáváme kovové tkaniny sloužící převážně v průmyslové výrobě, k filtrování, ochraně, transportu, zesílení tlaků, číštění apod. Tomu odpovídají námi dodávané kombinace materiálů, průměrů drátů, typy vazeb a ok.


Kovové a rabicové tkaniny se používají jako třídící síta, při prosívání malty resp. Dále se používají jako sítě proti hmyzu a zvířatům. Základný systémový kufor pre analyzátor, snímače a príslušenstvo. Zpracování drátů, výroba výrobků z drátu: - kovové tkaniny (pozinkované, ocelové, nerezové, z barevných kovů) - kovové tkaniny pro filtraci.


CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky