pondělí 27. února 2017

Výroba kari sítí

Základním prvkem jsou kvalitní ocelové dráty v hladkém nebo žebírkovém ( kari ) provedení. Kari sítě patří ke kvalitním hutním materiálů. Stejně jako profilovaná ocel, profilovaná a betonářská ocel, trubky a jekly.


Všechny hutní materiály podléhají příslušným normám. Jejich velká výhoda je jejich pevnost, variabilita a dlouhá životnost. Což jsou tvářené tyče, které mají kruhový průřez a žebírkový povrch pro lepší přilnavost betonu.


Výroba a montáž betonářské výztuže. Kovárna a zámečnická dílna. Prodej svařovaných KARI sítí.


Naše společnost se zabývá opracováním betonářské výztuže (ve střihu a ohybu) a. Svařované sítě z betonářské oceli jsou vhodné do betonových konstrukcí. Hladké sítě se využívají jako výztuž do železobetonových. Sítě lze naohýbat nebo nastříhat dle požadavků zákazníka. Pro dopravu sítí zvolte Toptrans nebo naše vozy Iveco, samozřejmostí je osobní odběr.


VÝROBA KARI SÍTÍ Z BETONÁŘSKÉ OCELI VÝROBNÍ PROGRAM. V našej ponuke nájdete všetky druhy betonárskej ocele, ako betonárska oceľ, siete do betónu, viazací drôt, zvárané siete. Roxory: betonářská žebírková ocel.


Při větším odběru množstevní slevy. ARMOVACÍ SÍTĚ, KARI SÍTĚ DO BETONU. Armovací sítě, kari sítě do betonu Armovací sítě s čtvercovými nebo obdélníkovými otvory v různých variantách. Nabídka zásobníků na štípané palivové dřevo zhotovené z pozinkovaných kari sítí opatřené tuhou stříškou z pozinkovaného plechu.


Dřevník nebo zásobník na dřevo ? Patentovaný zásobník v podobě kovového dřevníku. Připojit reakci do diskuze Jak se staví ježek z naštípaného dřeva. Existují i přístřešky s bočnicemi z kari sítí a zruční svářeči někdy zvolí pro stavbu kostry raději. Výrobky ze železa Vám dodáme obratem kamkoliv.


Betonárku mám kus od baráku a zedníky v telefonu, takže nakonec jsou tedy betonové (pochopitelně s plastifikátorem), s kari sítí 5mm 15xpři tloušťce betonu 6cm. Rozhodně sem časem dopíšu, jestli jsou s tím nějaké problémy či nikoli. Pevně doufám, že žádné problémy nebudou. Nosnou část dřevníku z kari sítě může tvořit dřevěná sloupková konstrukce nebo ocelové profily. Konstrukce dřevníku z kari sítě je proto lehká a snadno přemístitelná nebo rozložitelná.


Pole mezi sloupky poté vyplníte kari sítí , která umožní vašemu dřevu dýchat. Tvarům dřevníků z kari sítě se meze nekladou. Svařované KARI sítě z betonářské oceli jsou vhodné do betonových konstrukcí.


Ostatní typy sítí dodáváme na základě poptávky (nejpozději do druhého dne). Zabýváme se výrobou a montáží betonářské výztuže a svařovaných KARI sítí už řadu let. Prvním krokem byla pokládka kari sítí. Po desce jsme nejprve rozmístili kostky betonové zámkové dlažby vysoké 6cm, které jsme pořídili ve stavebninách.


Používáme výztuže o průměru mm až mm a sítí do rozměru x m. V případě požadavku zajistíme statické vypracování návrhu a osazení výztuže do betonu. Rovněž tak mohou sloužit jako výztuže do nenosných částí budovy nebo pojezdových ploch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky