středa 22. února 2017

Ytong tvárnice

Přesné pórobetonové tvárnice Ytong vhodné pro nosné i nenosné stěny, od nízkopodlažních přes patrové stavby. Stavební materiál Ytong - tvárnice , příčkovky, stropy a střechy. CE Vyhlásenia zhody - závod Zemianské Kotoľany. Komplexní řešení pro stavby a rekonstrukce domů, bytových objektů i průmyslových hal.


Věncové tvárnice používáme jako vněj. Montáž ztraceného bednění rychle a jednoduše. Využijte věncové tvárnice Ytong. YTONG is an autoclaved cellular concrete comprising of san water and air. Air filled cells form during the manufacturing process.


This air, in fact, constitutes the best imaginable thermal insulation in this manufacturing context. As a result, YTONG obtains the characteristics of an insulating material. V této kategorii najdete tepelně izolační tvárnice porobeton od společností Ytong , Hebel a Porfix. Porobeton Ytong jsou tvárnice pro.


YTONG stavebný systém za výbornú cenu s dodaním až na stavbu. Akciová cena na Ytong Lambda. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.


Book a hotel near Bauhaus Musem. Easy and Secure Online Booking. New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed!


YTONG vhodné pro rychlou a snadnou výstavbu nosných příček, vyníkají nízkým difúzním odporem, nízkou hmotností a výbornou. Pro svůj projekt si zvolili kompletní stavební systém Ytong , včetně stropů, střechy, komínů a schodišť. Když se na trhu objevila nová Lambda YQ, rozhodli se obvodové zdivo domů postavit právě z této řady tepelněizolačních tvárnic. Stavby jsou nyní ve fázi dokončeného obvodového zdiva a stropů, další fází bude montáž střech. Ytong Start zakladacie tvárnice sú prvým doplnkovým prvkom sortimentu Ytong, ktorý je priamo určený na použitie nielen pre steny z tvárnic Ytong, ale pre akýkoľvek murovací systém.


Pri použití v kombinácii s vápennopieskovými tvárnicami alebo keramickými tehlami prináša dokonca viacej výhod. Dôvodom je, že tvárnice Ytong Start majú lepšiu vodivosť v zvislom smere ako spomínané materiály a zároveň sa ľahšie spracovávajú. Systém YTONG nabízí kompletní řešení hrubé stavby.


Tvárnice YTONG jsou výborné obvodové zdivo – dobrou volbu v tomto případě představují tvárnice YTONG Lambda YQ. Jedná se o pórobetonové tvárnice se skvělými tepelně izolačními vlastnostmi vhodné pro jednovrstvé obvodové konstrukce – tedy bez dodatečného zateplení. Firma Ytong vyrábí pórobetonové tvárnice , jedná se o komplexní systém pro celou stavbu. Pórobeton je 1 přírodní stavební materiál.


Stavebniny s aktuálnymi cenami dodáme až na stavbu. Ytong je bílá tvárnice , která je vyrobena z vápna, písku, cementu a vody. Uvnitř obsahuje milióny vzduchových pórů, které jí také daly jméno: pórobeton. Poprvé byla průmyslově vyrobena před více než lety v jihošvédském městě.


Tvárnice Hebel P2-45 Příčkovka Hebel P2-50 Překlady Hebel NEP, Suchá maltová směs Hebel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky