středa 29. června 2016

Porotherm eko+

It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. Popis produktu DxŠxV: 248x440x2mm. POROTHERM doprava Dovoz tehál v množstve paliet a viac na celom území Slovenska je zadarmo. Pri menšom počte paliet sa vypočíta cena dopravy individuálne. Tehla je, ako 1 prírodný materiál, tým najlepším predpokladom pre zdravý dom a zdravé bývanie.


Bestel bij de groothandel. Voči základným tehlám majú zvýšený počet vzduchových dutín, čím spĺňajú vysoké tepelnoizolačné nároky. Tehla je vybavená unikátnym tvarom pera a drážky, ktorý vytvorí vzduchové dutiny aj v mieste spoja. Systémové riešenie rohov vďaka doplnkovým formátom (koncové a rohové tehly). Broušená cihla na maltu pro tenké spáry.


Uvedená cena je za celé množství. Nízkoenergetické bydlení bez zateplení. Ekonomické i ekologické obvodové zdivo pro stavbu nízkoenergetických a pasivních.


Tato cihla v sobě zahrnuje nejlepší vlastnosti moderní keramiky. Objektová sleva na ucelenou objednávku pro rodinný a bytový dům. Vďaka vývoju sa výrazne zvýšili tepelnoizolačné vlastnosti tehly pri zachovaní fyzikálnych parametrov, a taktiež sa zjednodušila technológia murovania a skrátil sa jej čas. Tehly Heluz a Portherm predávame s dopravou v rámci celého Slovenska.


Výborná cena tehly je zárukou spokojnosti. Керамічний блок, призначений для будівництва несучих одношарових стін для. No bylo období kdy byla plně dostačující, ale s postupem času a nároků na energie se dává běžně teď tak - 40ka a zatepluje polystyrenem.


Odpovídající množství zdicí pěny Dryfix je součástí dodávky. Tepelný izolant je výškově přetažený přes první vrstvu cihe. Компанія Wienerberger розширила асортимент матеріалів та ввела новий продукт.


Prevedenie na penu Dryfix extra zaručí superrýchle murovanie. Pustak szlifowany przeznaczony do budowy zewnętrznych ścian. Typ výrobku, Tepelně izolační zdivo. Cena je informatívna, pre svoju objektovú cenu prosím kontaktujte príslušnú. Výšká cihelného bloku je 2mm a předpokládá se zdění na mm tlusté maltové lože.


Celkem tak modul tvoří 2mm. Pojďme se na tento vysoce kvalitní produkt cihlářského průmyslu podívat podrobněji. Poloviční koncová broušená cihla.


Porotherm se pro mnohé stal synonyme pálených bloků. DOPRAVA kamionová doprava ZDARMA. Murovanie sa prevádza pomocou murovacej peny POROTHERM Dryfix, ktorá je v odpovedajúcom množstve súčasťou dodávky tehál. Lze je též použít pro vnitřní nosnou část vrstveného zdiva v kombinaci s tepelným izolantem a případně s dalšími cihelnými materiály tvořícími vnější ochrannou část zdiva. Pena navyše: za cenníkovú cenu – str.


Ve srovnání s běžným zdivem poskytuje až o vyšší hodnotu tepelného odporu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky