čtvrtek 30. června 2016

Topné kabely s termostatem

Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Topné kabely s termostatem pro instalaci do anhydritových a betonových podlah. Sady obsahují topný kabel pro užití v instalacích s vysokým mechanickým.


Speciálně pro ochranu potrubí jsou vyráběny topné kabely s integrovaným termostatem a vidlicí. Příložný termostat automaticky spíná topný kabel při poklesu teploty potrubí pod 3°C, kabel je vyráběn v délkách do 50m. Díky zástrčce a integrovanému termostatu je instalace velmi snadná a nevyžaduje žádné odborné připojení na elektroinstalaci.


Hlavním kritériem při výběru samostatných topných kabelů je jejich výkon. Ideální řešení pro obytné objekty a. Tyto topné kabely jsou stejné konstrukce jako typ TO-2S, pouze jsou vybaveny pevně zabudovaným bimetalovým termostatem. Tento termostat je nedílnou součástí. Hotové topné kabely s termostatem a vidlicí 230V. Elektrické topné kabely termoKABEL s termostatem jsou ideálním topným a ochranným prvkem pro potrubí a okapy.


Okamžítá možnost použití pro rychlé rozmrazení vodovodního i odpadního potrubí. Zapínají se automaticky při poklesu tep. Výrobek má vždy topnou část o dané délce, integrovaný termostat a přívodní. V ohebný topný kabel, topný kabel na tepelné čerpadlo, 12V topné kabely , 12V topný kabel ohebný, 12V elektrický topný kabel, 12V topný kabel proti. Topný kabel Suevia 230V, s termostatem.


FENIX JESENÍK Tradice, zkušenost, nadstandardní záruky – to vše nabízí značka FENIX. Jsme potěšeni Vaším zájmem o naše elektrické topné systémy. Používejte topný kabel pouze ve spojení s termostatem.


Kvalitní silikonový topný kabel do vlhkého prostředí. V kategorii Vyhřívání pro zvířate naleznete topné folie pro terária , vivária, topné panely pro vyhřívání kotců, nebo topné žárovky. Použití pro temperování potrubí jako ochrana před ledem a sněhem.


Kabely s integrovaným termostatem. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Termostaty podlahového vytápění. Fixace a příslušenství pro podlahové topení.


Elektrická ochrana proti zamrznutí Topné rohože pro ochranu cest. TOPENÍ S TERMOSTATEM DO PSÍ BOUDY. Topná kabel je z dvoužilového kabelu, připojovací vodič o délce m je ukončen.


Topné okruhy s termostatem jsou určeny pro ochranu potrubí proti zamrznutí. Sady odporových topných kabelů PPC od výrobce V-SYSTEM a topné automatické kabely FENIX PFP s termostatem na potrubí k protimrazové ochraně potrubí před. P ředstavuje nejsnadnější řešení temperování potrubí.


Katalog topných kabelů PPC s topným okruhem pro ochranu potrubí před zamrznutím. Proto se do rámů kolem těchto ploch instalují topné. Otápění je regulováno termostatem , např.


UTR nebo ITR s čidlem, které snímá teplotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky