středa 29. června 2016

Lepené lamelové dřevo

Masivní konstrukční dřevo KVH je vhodné pro použití v moderních dřevostavbách. Lepené lamelové hranoly BSH nabízíme v pohledové i nepohledové variantě. Dřevostavba – sloupková konstrukce – Steico, přiznaná konstrukce krovu sádrovláknité desky Fermacell, střešní plášť – krytina EPDM (u RD a krytého stání zelená střecha), fasáda z modřínu. DŘEVO – Lepené dřevo Hranol KVH SI pohled. Jan Reisner, Martin Böhm.


STAVEBNÍ HRANOLY DEKWOOD BSH – lepené lamelové dřevo KONTAKTY AKTUÁLNÍ INFORMACE NALEZNETE NA WWW. Ty jsou délkově nastavovány zubovitým spojem a poté slepeny. BSH - hranoly jsou tvořena za pomoci slepení dřevěných lamel pomocí tlaku a polyuretanového lepidla.


Jednotlivé lamely se krátí a při této operaci se. Dřevo nakupujeme u nejkvalitnějších dodavatelů. Jedná se o kvalitní certifikované dřevo , které je určeno na výrobu KVH, BSH.


Vytvoříme vám z nich však i sloupy, vaznice, konstrukce stropů a další. Low Prices on Lezyne Adroit. Free delivery with Prime!


Nosné konstrukce z lepeného lamelového dřeva ( lepené dřevěné hranoly, Glulam či BSH) dosahují skvělých mechanických i estetických vlastností. BSH je vícevrstvené lepené lamelové dřevo tzv. Princip výroby lepeného lamelového dřeva spočívá v plošném slepení dřevěných lamel na sebe.


Tímto způsobem se vyrábějí přímé nebo tvarové nosníky, které mají široké možnosti použití ve stavebnictví především pro střešní konstrukce. Výroba lepených nosníků, při aplikaci vylepšeného systému lepení a. BSH se vyrábí ze dvou nebo více lamel z masivního dřeva vzájemně plošně slepených melaminovými lepidly. Dřevěná konstrukce zastřešení haly a stropu a střechy herny z KVH a BSH profilů. Konstrukce je zaklopena (OSB, palubky) a připravena pro montáž.


Nabízíme naším zákazníkům hranoly dřevěné lepené - dvouvrstvý, třívrstvý, BSH, KVH a LLD ( lepené lamelové dřevo ). Na většině staveb se používá Bsh nsi - konstrukční hranol, tento materiál je vhodný pro nosné konstrukce. Kvalitní je z důvodu vysoké pevnosti, stabilitě, nosnosti apod. Jsme schopni pro Vás vyrobit nadstandardní rozměry a splnit všechny. This website uses cookies for the anonymous analysis of the website behaviour of its visitors.


The purpose of these cookies is to improve the supply of information. Materiály LEPENÉ LAMELOVÉ DŘEVO angl. Glued laminated timber – Glulam, fr. Bois lamellé collé, něm. Před slepením jsou lamely vizuálně nebo.


Brettschichtholz, Leimholz. Jeho výbornými vlastnosťami sú najmä: Statické charakteristiky – LLD umožňuje n. Budějovice Hrdějovice Č. TESKO patřil k největším a nejvýznamnějším výrobcům lepeného lamelového dřeva (dále jen LLD ) v České republice. Vysoká nosnost, spolehlivost a variabilita Více informací Produkty.


Rychle, jednoduše a bez ohledu na počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky