pondělí 27. června 2016

Prkna za odvoz

Začíná to tvrdnout vzdušnou vlhkostí, ale. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Vhodná do dílny či na chalupu. Dřevěná prkna a rošty zdarma za odvoz, Cena: Zdarma, Lokalita: Český Krumlov.


Daruji suché dřevo za odvoz. Dodáváme především prkna omítaná, tedy bez kůry. Jistě si vyberete z dostatečných skladových zásob, nebo vám nařežeme kvalitní prkna na míru.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Lepší možnosti výběru platby. Najděte pohodlí i při placení. Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky.


Trámy byly použity jako stropní ve starém. Jedná se prkna a trámky. Za odvoz , Karlovy Vary dřevěné štěpky odpad při tesání trámů širočinou, nabízím za odvoz , cca 20m Rašovice u Klášterce nad Ohří. Prodám staré tesané trámy v délkách cca m. Mame jeste jine rozmery i fosny a prkna.


Osobni odvoz Trebestovice. Staré trámy a stavební dřevo na topení, cca 5m3. Nové inzeráty v kategorii (Dům a zahrada). Je rohová do tvaru L, na fotce je rozložená na dva kusy. Je špinavá a flekatá, stála dlouho v garáži, potřebuje vyčistit, jinak je v dobrém stavu.


Nutný vlastní odvoz z Bavoryně. Odvoz vecí pri kúpe nehnuteľnosti, odvoz sute pri prerábke kuchyne, kúpeľne. Všetky služby poskytujeme bez príplatku za poschodie a bez príplatku za výťah.


Prohlédněte si aktuální inzeráty terasová prkna. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Přenechám ZA ODVOZ masážní lehátko s pevnou kovovou konstrukcí. Lehátko je ve funkčním stavu, pouze trochu poškrábané na jednom místě, viz foto. Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len. Neznalost pravidel neomlouvá:. Jírovec a smrk – odvoz dřeva.


Fošny, pracovní desky, rámy, palubky, desky a jiné dřevo – to vše spadá do kategorie Dřevo , trámy, prkna na. Skříně, komody, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky inzeráty Skříně, komody na Vámi Dřevo za odvoz P. Prkna jsou použitá, ale v perfektním stavu, vyschlá, jako nová. Kč, celkem k odběru až 4m3.


Dobrý den, darujte za odvoz dřevo, trámy, prkna atd. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Za odvoz (a případně lahev vína, marmeládu, něco dobrého) přenechám nábytek. Z důvodu rekonstrukce přenechám za odvoz nábytek: Obýváková stěna unverzal. Cena této krytiny se pohybuje od 4. Nabízíme za odvoz šatní skříň s nádstavcem. Nádstavec má jednu polici. Rozměry (ŠxVxH) jsou: skříň 84x160x6 nádstavec 84x58x61.


Uvnitř skříně je tyč na ramínka a zrcadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky