středa 29. června 2016

Štípaný pískovec

Andezit, břidlice, pískovec , porfyr, rula, žula. Obkladový kámen, kamenné dlažby, chodníky, suché zídky, okrasné solitérní. Nejkvalitnější štípaný pískovec na našem trhu. Těrchovský pískovec je hornina sedimentárního původu, vzniklá zpevněním písků v období Paleogénu.


LEVNÉ A KVALITNÍ PŘÍRODNÍ ŠTÍPANÉ KAMENY. Tím se dostáváme k množs. Obkladový umělý kámen WILDSTONE ŠTÍPANÝ PÍSKOVEC vhodný obklad do interiéru a pro venkovní použití Štípaný pískovec je kamenný obkladový aglomerát ve tvaru štípaných skalních úlomků s možností všestranného využití v exteriéru a interiéru. Kamenné obklady Vám přinášejí.


Pískovec těžený v této lokalitě je kvalitní kámen, který vyniká svou odolností proti povětrnostním vlivům, mrazuvzdorností, tvrdostí a malou nasákavostí. Těžený kámen z lomu Vyhnánov zahrnuje široké spektrum barev dle přání zákazníka. Má jemnější tvary, než lámaná skála. Kámen v této kategorii NELA je přírodně upraven v určité tloušťce, tím je dosaženo plochého či rustického profilu kamene, který ho. V sortimentu máme štípaný přírodní kámen Porfyr z Itálie, Andezit ze Slovenska, Rulu (Gneis) z Bulharska, Křemenec (Kvarcit) z Brazílie a Řecka, Pískovec z Maďarska a Vápenec z Německa.


Zjednodušeně lze horninu označit za pískovec tehdy, pokud. KÁMEN NA ZDĚNÍ Pískovec štípaný haklík. Právě první jmenovaný – štípaný kámen andezit je velmi oblíbený. Má téměř nulovou nasákavost, jako nepravidelný kámen je skvělý na vnější i vnitřní obklady (ke krbu, kamenné ploty, fasádní obklady apod). Betonový panel štípaný kámen 1-str.


Základní stavební element plotu, používá se po celé délce jako výplň v betonovém plotě. Tento typ obkladu doporučujeme spárovat. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na.


DPH) cena exclusiv (bez DPH) cena standard PÍSKOVEC (bez DPH) DESKA CELÁ. TRIASOVÝ PÍSKOVEC, neformátovaný obkla tl. OCRA,románská dlažba, tl. Skladba 6ti formátů Triasový pískovec,lom. Pro montáž šlapáků není potřeba vytvářet pevný podklad.


Ideální do zahrad a parků. DESIGN - štípaný kámen - PÍSKOVEC. Oblíbený odstín pískovec. Jednostranná varianta i možnost otisku na zadní straně desky.


Typický pískovec je svým vzhledem nezaměnitelný. Je křemenný, jemnozrnný, se světle okrovým základem probarveným hojnou, avšak velmi subtilní železitou kresbou. Dekor jednostranný štípaný kámen. Pískovec obklad Ppískové barvy je nepravidelný štípaný pískovcový obklad. Jeho využití je především na venkovní obklady, interiérové obklady, kamenné ploty, kámen na sokl, krby, vhodný i na fasádní obklady.


Vhodný jako obklad zídek, soklů, zahradní šlapáky. Dále možnost prodeje jednotlivých bloků, soliterů, květináčů, lampiček apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky