čtvrtek 23. června 2016

Dřevoplastové desky

Kvalitní dřevoplastové WPC desky za bezkonkurenční cenu. Bezplatné zaměření a vzorek WPC desky zdarma. Dovoz a montáž do dnů. Prodej kompletního sortimentu WPC - dřevoplastové terasy, podlahy, zábradlí a ploty Nextwood. Vše skladem - rychlé dodání a nadstandardní záruka.


Materiál je zdravotně nezávadný. S keramickou dlažbou má dřevoplast společné to, že nevyžaduje žádnou speciální údržbu ani pravidelné napouštění olejem či aplikaci penetračních nátěrů. Při znečištění stačí WPC dlažbu omýt tekoucí vodou, mastnoty se zbavíte odmašťovačem a hrubé nečistoty odstraníte kartáčem. Terasové desky tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Vyrobeno z plastu, respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály. Prkna jsou vroubkovaná a proto nekloužou , což se hodí zvláště v případě, že se kolem bazénu prohání malé děti.


Oproti dřevu nepodléhají dřevoplastové desky sesychání, kroucení ani hnilobě a jsou odolné vůči napadení hmyzem. Plastová složka se postará o vysokou. Dopravu velkých a těžkých břemen (OSB desky , palubky, KVH hranoly, překližky, prkna, střešní latě apod.) pro vás zajistíme našimi vozy.


Doprava vozy Artisan Dopravu každé zakázky počítáme individuálně, ihned po odeslání nezávazné objednávky z e-shopu. Toho je dosaženo díky vysokému podílu kvalitních stabilizačních aditiv. Pevnost zaručuje obsah dřevité směsi listnatých jehličnatých stromů, HDPE) zajišťující odolnost proti povětrnostním vlivům, hmyzu a plísním a stabilizačních aditiv. PERWOOD je nový stavební materiál, který spojuje nejlepší vlastnosti dřeva a PVC – přírodní vzhled je zárukou vysoké estetické úrovně a současně.


Nabízíme kvalitní WPC prkna a desky na terasu. Vyrábíme WPC terasy PERWOOD s komorovými a plnými profily. Montáž dřevoplastové terasy je poměrně snadná. Povrch wpc prken tedy není narušen vruty. Sortiment obsahuje desky a polotovary z různých materiálů, které najdou využití v mnoha odvětvích.


Plexisklo je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. Dalším vhodným materiálem pro reklamu je lehčené PVC. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Skladová dostupnost dle pobočky.


Stavební hranoly jsou vyrobené ze stejného materiálu jako horní. DŘEVOPLASTOVÉ TERASOVÉ DESKY SILVADEC příslušenství Druh Objednací. WPC materiál se vyrábí extruzí - lisováním pod tlakem a teplotou. Je to výrobek z dřevoplastové směsi, která vzniká kombinací dřevěných pilin z. Dřevoplastová deska Twinson Terrace 140x28mm (4m) břidlice.


Plotový systém je bezúdržbový. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Stabilizační držák podhrabové desky průběžný v. Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.


Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky