středa 29. června 2016

Cyky 5x4

Kablo Kabel Cyky 5Jx, 5x (5Cx4) CYKY-J 5xKONSTRUKCE 1. PVC plášť, počet žil: průřez: 4mm Měděný vodič plný 2. Apvalus jėgos kabelis su triguba PVC izoliacija. Skirtas naudoti sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.


Elektrický kábel pre pevné uloženie. Je určený pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v. Kabel CYKY -J 12xpro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (např: v zemi, v betonu). Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Učel použitia kábla a technické parametre nájdete v priloženom katalógu, fotografia. Silový kabel pro pevné uložení v. PATEIKTOS KAINOS GALIOJA VILNIAUS parduotuvėje ARBA UŽSAKANT IŠ JOs Prekes siunčiame visoje Lietuvoje, siuntimo kaina nuo 3. Jėgos kabelis su PVC izoliacija ir apvalkalu.


Gali būti klojamas lauke, žemėje, sausose, drėgnose ir šlapiose patalpose, tiesiogiai į betoną, kabeliniuose. Technické parametry: - počet žil: - průřez žil: mm2. Kabely CYKY slouží pro rozvod elektrické energie. Nabízíme kabely cyky za skvělé ceny.


CYKY se používají při elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. CYKY jėgos kabelis - varinis, monolitas, apvalus, juodas. PVC insulated and PVC sheathed power and control cable APPLICATIONS For fixed installation in interior premises, cable ducts, in the open air, in water – as.


Stačí CYKY 5xpro přívodní kabel od elektroměru k bytové rozvodnici? Potřebuji připojit bytovou rozvodnici k hlavní rozvodnici na chodbě s elektroměrem - jedná se o 1f přípojku. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítkou.


Power cable CYKY -J 3x1. Skirtas stacionariai instaliacijai pastatų viduje, išorėje, žemėje. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a. Hodnoty dovolených proudů jsou uvedeny v ampérech (A) při podmínkách. NKT Kabel CYKY -J 5x5.


Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní nehořlavé izolace a pláště drátů samotných. CYKY Mechanické vlastnosti Mechanical properties Počet a průřez žil No. Kabel CYKY 5xJ (C) Kabel CYKY je nejpoužívanější měděný kabel v elektroinstalaci vůbec. Tieto stránky používajú cookies. Tým, že na stránkach zotrvávate, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.


Pre viac informácií o cookies, účeloch. Dom a záhrada - CYKY 5xbazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Kulaté silové kabely CYKY pro pevné uložení. Označení CYKY -J znamená, že kabel OBSAHUJE zelenožlutý vodič. V našej ponuke nájdete veľké množstvo druhov s rôznym počtom žíl a prierezov, od káblov na svetelné či zásuvkové okruhy, až po prívodné káble.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky