úterý 28. června 2016

Tepelné nadproudové relé

Tepelné nadproudové relé je 3-pólové zařízení. Proud tekoucí do motoru teče přes bimetalový kontakt (na každou fázi), který se takto nepřímo ohřívá. Vlivem tepla se bimetal začne ohýbat, relé vybaví a změní se poloha pomocnýc.


Nadproudová relé slouží jako ochrana před nadproudem. Z principu nerozpojují silový obvo ale rozpínají pomocné kontakty. Tyto kontakty se potom využívají například pro rozpojení obvodu ovládací cívky stykače. Jisticí nadproudové relé tř.


Pokud je nadproudové relé nastaveno v automatickém modu, RESET probíhá automaticky bez zásahu obsluhy. Test Testovací tlačítko může být použito ke kontrole, zda nadproudové relé pracuje správně. Rozsah nastavení tepelné spoušt. Může být kombinován se stykači TeSys D pro vytvoření kompaktního spouštěče.


Aplikace - ochrana vedení, ochrana motoru: přetížení motoru, ztráta fáze. Funkce jištění symetrie fází, teplotní kompenzace, testovací tlačítko, znovu zapínací tlačítko s možností volby automatického znovu zapínání. LC1DDs nadproudovou ochranou 6-5A. Istiace tepelné relé je možné použiť v priemysle, infraštruktúre alebo energetike.


A tepelné nadproudové relé. Immunity to radiated radio-electrical interference. Elektronické tepelné relé GMP. CTX : OVLÁDANIE OBVODOV AŽ DO 8A.


TeSys LRK jisticí nadproudové relé , 8. TeSys K jistící nadproudová relé - typ produktu nebo součásti: rozdílové. Free Delivery on Eligible Orders! CYKY kabely CYSY žárovka trubky WAGO reflektor svorka pomocné kontakty kryt zásuvky trubice spínač Impulsní relé Halogenová žárovka zásuvka. Dal bych tam jakýkoliv stykač v kombinaci s tepelným relé o jmenovitém proudu takového rozsahu, aby se tam vešla hodnota vašeho motoru - 1A.


Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Popis: Prodám tepelné nadproudové relé TII 69-1A. Přepětové ochrany a nadproudové relé R101Pro Kempingy v zahraničí zás a vidl 230V Produkty pro sváření, svorky, kabel CGZ produty Tovládací hlavice. Spíín jedn Proudové chrániče Relé RELÉ Impulsní a instalační Rozvo.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kompenzované relé s automatickým nebo ručním resetem a indikací vybavení, použití pro AC nebo DC apl. Schneider Electric LRDjistící nadproudové relé 1-6A. Mechanika – svítilna na čelo.


Skupina 2: Výstup (signální relé , svorky NC, C a NO). Staré R100A nahradíte modernějším nadproudovým relé nebo motorovým. Inzerát Jistící nadproudové relé. Olomouc, cena 80Kč, od brezovskyna Sbazar. Dlouhodobé působení nadproudu, který překračuje jmenovitou hodnotu nadproudové ochrany, způsobí přetavení pojistky nebo vypnutí tepelné ochrany jističe (obvykle tvořené bimetalovým páskem).


V pojistce se přetaví tavný drátek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky