čtvrtek 30. června 2016

Dřevěný šindel

Zabýváme se také štípaným (či řezaným) šindelem smrkovým s boční pero-drážkou. Tento typ šindele je však potřeba pravidelně chemicky impregnovat. Obojí v prvotřídní kvalitě, což.


Firma Odehnal a syn je jednou z nejstarších firem, která se zabývá výrobou a pokládkou dřevěného šindele. Zakladatelem firmy je pan Odehnal Josef st. Při úvahách o volbě střešní krytiny se nabízí široká škála možností.

Ti, kdo hledají zajímavou alternativu, mohou začít přemýšlet o dřevěném. Pro podporu návratu k přírodě a přírodním materiálům nabízíme výrobu a pokládku dřevěného štípaného šindele. Zde najdete informace ke krytinám z přírodních materiálů - nopy, snopy, štípané, řezané šindele, historické střechy, rekonstrukce starých střech. Lidé mají tendenci se stylem svého života přírodě spíše vzdalovat. A co takhle udělat krůček zpět k ní?


Využijte při stavbě chaty. BNC - břidlice německý čtverec. EUREKO - DDS je věrnou kopií klasického štípaného šindele ze dřeva.


Byl speciálně vyvinut jako střešní krytina a obklad se všestranným použitím.

Naše firma se zabývá výrobou tradičního produktu, jakým dřevěné štípané šindele nepochybně jsou. Dřevěný šindel - štípaný šindel. Plastový šindel dřevěný s dvojitou vodní drážkou.


Imitace štípaný šindel , došky - věrná kopie klasického štípaného šindele ze dřeva. Vyrábíme a prodáváme dřevěné šindele z pomalu rostoucích dřevin, což je záruka vysoké kvality šindle. Jedná se o dřevěnou destičku břitovitého tvaru, širokou až a dlouhou až cm. Search the best information on DirectHit.


Alternativou dřevěné šindelové krytiny může být plastový šindel , který svým dekorem velmi připomíná dřevo, nebo případně i břidlici. K zachovávání kvalitní dřevěné krytiny z šindelů je nesporně důležitá její údržba a ochrana. Pod pojmem ochrana dřevěných konstrukcí a prvků se. Naší specializací je pokládka dřevěných šindelových střech na chalupách, kostelích, kapličkách, hradech a zámcích. Střechy z dřevěných šindelů mají jedinečné vlastnosti a nezaměnitelný vzhled.


I po staletích je dřevěná šindelová krytina stále aktuální. Eureko DDS - Drdlíkův dřevěný šindel věrně kopíruje klasický štípaný šindel ze dřeva. DDS byl vyvinut jako střešní krytina a obklad se všestranným.


Ceny jsou bez DPH, k cenám je účtováno DPH. Pouze u nás najdete kompletní sortiment plastové krytiny EUREKO DSS II na jednom místě: základní šablona, úžlabí, nároží, průchodky a odvětrávání. Ceník ŠINDELE S POKLÁDKOU.

V cenách je zahrnuta impregnace šindelů, doprava, položení a pozinkované hřebíky. Jednoduchá rovina 73- nároží, úžlabí. Dle požadavku zákazníka je možné okapy namontovat. K roubence, srubu nebo staré chalupě. Jedna strana je opatřena drážkou a na druhé straně je péro.


This feature is not available right now.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky