čtvrtek 23. června 2016

Bramac tegalit

Moderní betonová střešní taška Tegalit je čistým, jednoduchým a zároveň komplexním řešením, které plně odpovídá trendům 21. Betonová střešní krytina Tegalit STAR je navržena pro potřeby moderní architektury. Zajišťuje pevnost, hladký povrch, odolnost a omezuje přehřívání. Bramac Tegalit Protector.


A Tegalit STAR tetőcserép szendvicstechnológiával készül, melynek lényege, hogy a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg között. Váš dom zvýrazní svojou jednoduchosťou a.

Klare Formen für neue Architektur. Ein Dachstein für allerhöchste Ansprüche an zeitgemäßes Design und zukunftsweisende Stiltrends. Strešnik Tegalit Star združuje sodobno tehnologijo v inovativni obliki. Ravna površina v standardnih barvnih tonih sovpada z objekti, kjer prevladujeta les in steklo. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál.


Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken. E I nternationaler Verein für zukunftsfähiges Bauen und Wohnen - natureplus e. Atraktívny moderný dizajn s jednoduchými a čistými líniami. Vo verzii s reflexným povrchom chráni podkrovie pred prehriatím.

Enostaven in raven - popolnoma v trendu. Elegantna oblika sredozemskega ugodja. Naravna simetričnost za enostavne površine. Betonové a keramické tašky nelze kombinovat s plechovou krytinou. Granát Granát Topas Rubín Rubín Turmalín Smaragd Op.


Clear forms for new architecture. A roof tile for the highest demands of contemporary design and pioneering style trends. The generated heat helps to save about 4. Referenční objekt s betonovou střešní taškou Tegalit v ebenově černé barvě.


The Braas Monier Building Group is a worldwide leading supplier of building materials for pitched roofs with business activities in countries. Zároveň dávam až do odvolania súhlas podľa zákona č. Tegalit je jediná neprofilovaná střešní taška na našem trhu, kterou lze pokrývat střechy s doplňkovým opatřením od sklonu 15°. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a. Její rovný tvar a klasické zbarvení harmonicky ladí se vzhledem staveb a. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


BRAMAC střešní systémy spol. Přes půl milionů uživatelů za den. Vodeći stručnjak za cjelovita krovna rješenja.

Sve iz jedne ruke: od crjepova izrađenih po mjeri, preko fazonskih elemenata i krovne opreme. V tomto e-shopu nabízíme pouze základní sortiment, pokud budete mít. Upřednostňuji osobní odběr v Kanicích.


Kérjen kedvező árat, és akár órán belül. V podkroví tak udržuje příjemné klima v každé roční době a přináší úspory za vytápění nebo klimatizaci. Bármely oldalról nézve tökéletes fedésképet mutat, mert a cserepek lekerekített orr részei is ugyanazzal a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky