středa 29. června 2016

Plastové profily l

Materiál Novodur (PVC-U), vyšší vrubová houževnatost. Barevné provedení: bílá nebo černá barva. Vlastní konstrukce a výroba nástrojů, vlastní příprava PVC granulátů nám. V našem sortimentu je široká řada profilů různého tvaru z různých materiálů. Tento tvar je dostupný ze dvou zdrojů - od firmy Evergreen (pouze v rovnoramenném provedení), nebo od firmy Raboesch (i v nerovnoramenném provedení).


Hlavní činností firmy MOPLAST jsou zakázkové plastové profily.

Vytlačované profily vyrábíme extruzní a co-extruzní technologií z granulátu v odstínech. E-shop Maloobchod Plasty a Hliník TITAN-Tatraplast, s. Výkresové a speciální profily. Speciální hliníkové profily. Stavebnicový systém Kombi. Hliníkové profily , úchytky pro fotovolt.


První jsou plastové profily z novoduru, lisováním vznikají profily různých průřezu (L, trubky, U profily, kolejnice apod.). Plastový profil průřezu L, různé rozměry ramen.

Ospravedlňujeme sa za dočasnú nedostupnosť produktov v tejto časti stránky. Interiérový materiál určený na prekrytie nerovností. Lišty môžete použiť na podlahy, schody, steny, rohy a stropy. Nabízíme Vám široký sortiment plastových desek, tyčí, profilů, lišt a dalších dílců pro nejrůznější aplikace v průmyslu.


Již více jak let dodáváme interiérové profily , podlahové lišty a mnohem více! Dodávka zboží do hodin a individuální přístup. Hlavní výhodou je, že se o ně nemusíte vůbec starat, a přesto neshnijí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. L profily najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Vyrábí stavební profily , profily pro termoizolace a izolace budov, profily pro sádrokartonářské konstrukce, profily pro omítky a fasády. Standardní hliníkové profily jsou vyráběné ve tvaru kruhových a hranatých tyčí, pravoúhlých nebo kulatých trubek nebo profilů ve tvaru L , U, T, C a jiných. Tyto profily jsou svým tvarem určené k různorodému použití.


Na našich distribučních centrech v Praze a Kroměříži nabízíme plastové profily (lišty) všech druhů. Vyberte si ze široké nabídky profilů k dokončování realizací staveb, interiérů, podlah, podlahových krytin, obkladů a dlažeb. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.


Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na. H-2mm W-2mm T-4mm L -250mm.

Plastové lišty sú lacné a jednoduché na lepenie. Obdelníkové trubky, L – profily , U – profily. Nejen technickým, ale rovněž designový prvek každého prostoru ať už v interiéru nebo exteriéru.


Dle účelu si můžete vybrat klasické ukončovací lišty ve tvaru L ,. ULL – Plastová ukončovací lišta L – délka m. Profily nákup a rezervácia v OBI. Lišta, profil ukončovací L - napojení různobarevných omítek nebo nátěrů, použití při zateplování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky