čtvrtek 23. června 2016

Kačírek frakce 16 32

Prodej kačírku frakce - 32. Tento typ kačírku je vhodný posypový materiál, slouží i jako příměs do betonových směsí. Přijeďte si pro vhodný druh.


Primárně určeno a certifikováno do betonu. Dále jezírka, rybníčky, akvária, květináče. Velice oblíbené zahrádkáři jako stálá náhrada za stále mize. Díváte se přes plot k sousedovi a říkáte si, jaký má asi fígl, že je jeho trávník tak krásně zelený?


Jednou možností je, že využil travní koberce. Použití: v zahradách na mulčování reprezentativních záhonů. Velice pěkně vypadá kombinace s mulčovací kůrou. Materiál je stálý, není nutné. Kačírek je těžen přímo z vody a následně je.


Velikost – mm, materiál pod zámkové dlažby, desky, zpevnění komunikací, apod. Jedná se tedy o drtivo o průměrném rozměru těchto dvou čísel, kdy rozdrcený kámen se v těchto číslech rozměrově pohybuje. Tyto frakce jsou nevhodné jako drenážní vrstvy (tedy třeba právě pod chodníčky) u méně propustného podloží, protože po zhutnění se písek setřese do spodní části. Vyberte si vhodné prané kamenivo! Autodoprava a zemní práce.


Free Delivery on Eligible Orders! Kameny vytvořené přírodou v řekách a jezerech. Levný šutr, štěrk, kamenná frakce , písek Naši širokou nabídku materiálů neustále rozšiřujeme o nové komodity. Aktuálně nabízíme drcené kamenivo frakce 0-až 0-mm.


Písek frakce 0-až 0-mm pro různé účely použití od stavebnictví po dětská pískoviště. Pod tímto sítem se nachází síto s velikostí ok mm. Doporučujeme prané frakce - , - 2 popřípadě - 63.


Další využití je do betonových směsí s hrubším zrnem. Je vhodné k ozdobným posypům kolem chodníčků a zahradních jezírek. Zároveň zabraňuje prorůstání trávy a plevelů.


Pro tento účel je velmi vyhledávaný a oblíbený zahradní dekorační kámen velikosti zrna - 90. Frakce : – mm Dodáváno: volně nebo Big-Bag. We cannot display this gallery Štěrk - 32.


Zajišťujeme vnitrostátní dopravu vozidly Tatra a Volvo. Kamenivo v této frakci může být štěrk, makadam, kačírek nebo drcený kámen. Hrubá frakce písku, vhodná pro drenáže, méně vhodná k dekoračním účelům.


V naší nabídce máme kamenivo různých frakcích. Na určené ploše se rozprostře geotextilie a poté na ni nasypeme kačírek. Výsledkem je plocha, která působí přírodním dojmem a zároveň nevyžaduje náročnou údržbu.


Dalším častým použitím jsou okraje zahradních jezírek, výsyp dna jezírka, okapové plochy u soklů. Zkuste to také, služba je zdarma. Při uzavření kupní smlouvy na větší odběry je možné ceny dojednat na základě individuální kalkulace. Drcené kamenivo vzniklé drcením větších kusů hornin má široké spektrum využití v silniční a železniční výstavbě.


Toto kamenivo je vhodné do betonu, živočišných směsí, do podsypů, zásypů, nestmelených směsí a směsí stmelených hydraulickými pojivy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky