pondělí 27. února 2017

Řezání cihel

Elektrická řetězová pila je určena k řezání běžných zdících materiálů jako je Ytong, Siporex, Porfix, plných cihel , pálených cihel Porotherm, Heluz, atd. Ideální pro řezání cihel třídy (Porobeton, Porotherm). Konstantní otáčky zajišťují optimální řezné podmínky.


Výkonný motor vyhovuje všem provozním požadavkům. Prémiové plátky pro pilu ocasku pro delší životnost a rychlé, rovné řezání do cihel o tloušťce do 3mm. Pro řezání cihel je možné používat ruční pilu. Oblíbené jsou především kvůli nízké prašnosti a přesným řezům s vysokou mírou bezpečnosti. Pro svou přesnost jsou hojně využívány také v dřevozpracujícím průmyslu, při vytváření přesný tesařských spojů.


Dobrý den, chtěl bych se zeptat stavebníků co používali pro řezání cihel Heluz, Porotherm. Díky dobře uzpůsobenému vodnímu systému chlazení kotouče, je značně eliminován prach, který při řezání cihel vzniká. Profi pila pro přesnější řezání cihel všech šířek až do 5mm. Dodáváno se sadou pilových listů zubů nebo zubů s delší životností. Při zdění někdy potřebujete z cihly nebo tvárnice jen její část.


Cihlu zedník jemně poklepá druhým koncem kladívka a ona se jakoby zázrakem rozpůlí. Při řezání cihel je dobré cihly řezat vždy na stejnou velikost. Tedy když stavíte jednu stěnu, ve které na konci vždy řežete cihlu, tak ve všech řadách ji řezat na stejnou velikost.


Tím docílíte, že dané zakončení zdi bude opravdu. Lícový obkladový pásek řezaný z celého rohu stran okraje starých pálených cihel. Pro výrobu jsou použity netříděné cihly různých druhů.


Nabízíme Vám také řezání a krácení cihel na stavbě. Nebo Vám také rozřežeme cihly přímo na pásky za výhodných podmínek, které u výrobců nenajdete. Přesně, rychle a bez námahy!


Půjčte si stolovou pilu. Hitem na stavbách se stává přesná a výkonná stolová pilá pro libovolně nastavitelný úhel řezu. Na suché řezání betonu a cihel - 1× 2mm Silné. Rychlost řezu cihly sice není na tak vysoké úrovni jako u stolové pily, ale díky své snadné. Video – Nepostradatelný pomocník ruční elektrická pila.


Pily jsou vybaveny dvěma protiběžnými trvanlivými pilovými listy pohybujícími se v opačných směrech, což zamezuje pohybu materiálu při řezání. Odolná, nízké vibrace díky. Popis: Prodám kocoura na řezání cihel a. Bosch AMW - nástavec řetěz. Free Delivery on Eligible Orders! Stolové pily a diamantové kotouče značky Husqvarna pro řezání cihel a tvárnic Stolové pily jsou vyvinuty pro efektivní, vysoce přesné řezání cihel a tvárnic na mokro, venku i uvnitř.


Jádrové vrtání betonu diamantovou technikou. Hilti DS TS5-SE a DS TS20-SE s diamantovým kotoučem chlazeným vodou. FTG 3° - AKU pily na řezání hliníku. Pila na porotherm DeWALT DWE3je novou generací pily Alligátor, která je určena k řezání dutých cihel. Od řezání cihel , dlažby, přírodního i umělého kamene až po řezání porothermových a betonových bloků, obrubníků a jiných stavebních materiálů.


Poroton a vláknitého cementu až do tloušťky 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky