pondělí 20. února 2017

Střešní vtok

Srdcem vakuového systému odvodnění střech je střešní vtok. Speciálně navržená konstrukce střešního vtoku s protivzduchovou přepážkou zabraňuje. Základní typ – svislá střešní vpust tepelně izolovaná. Nerezový střešní vtok je určený pro napojení všech druhů hydroizolačních materiálu.


DN1se svislým odtokem pro ploché střechy, s izolační svorkou a křídl. Prodáváme střešní krytiny, izolace, okapy, latě… tedy vše, co má souvislost se střechou. Jsme tu přes let a své práci dobře rozumíme! Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více informací zde ). This feature is not available right now.


Dvoustěnná konstrukce z polyamidu PA6. DN1se svislým odtokem pro ploché střechy, s izolační. Stavební ochranný kryt je součástí balení výrobku.


Pokračováním procházení tohoto webu vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies. Vyrábíme také CELONEREZOVÉ střešní vpusti se svěrným kruhem na veškeré krytiny střech bez svařování. Příklad 1: Pro betonové střechy s živičnou krytinou je vtok Geberit Pluvia vybaven připojovacím plechem nadstandardních rozměrů, který usnadňuje upevnění. Příklad 2: Střechy s lehkou konstrukcí mohou těžit z nízkého statického zatížení systému Geberit Pluvia.


Střešní vtok je osazen samoregulačním. Tepelná izolace zde působí zároveň jako izolace zvuková. V současné době u většiny vyráběných vtoků jsou jejich stěny tepelně izolovány. Základný typ - zvislý strešný vpust tepelne izolovaný.


Jednostěnná vyhřívaná střešní vpust (jednostěnný vyhřívaný střešní vtok ) TOPWET. GULLYDEK se vyrábí ve variantě svislého i vodorovného vtoku. Doplňkový typ – vodorovná. Free Delivery on Eligible Orders! Provádí-li se nové souvrství střešního pláště, používají se dvouúrovňové vpusti, aby bylo.


Geberit Pluvia střešní vtok s upevňovací přírubou, pro střešní hydroizolační fólie Účel použití: - k. Vodorovná střešní vpusť (vtok) TOPWET TW 1BIT V, včetně integrované manžety z asfaltového. Detail nízké atiky Detail vysoké atiky Detaily ukončení u stěny Detail okapu Detail střešního vtoku Legenda:. Celonerezový střešní vtok se samoregulačním výhřevem DN7 včetně nerezového koše. Integrovaná bitumenová manžeta (modifikovaný asfaltový pás), svislá vpust (svislý vtok ), tepelně izolovaná - dvoustěnná, nevyhříváná, součástí je.


Vpust střešní HL plastová HL 64. HL střešní vtok DN1vodorovný odtok, záchytný koš, el. P s elektrickým ohřevem 100. Detail položky - základní - Elektricky vyhřívaná svislá střešní vpusť TOPWET s PVC límcem průměr 75mm - kó j. Hydroizolace je připevněna k střešnímu vtoku svěrným kruhem, který je dotažen samojisticími nerezovými maticemi. Roury vtoku jsou napojitelné na normalizované odpadní roury, typu HT, KG.


Těsnost v mezistřešním prostoru je zajištěna těsnéním, které je instalované v odpadní rouře. Odvodnění staveb - střešní vtok. Svislá střešní vpusť ( vtok ) TOPWET TW BIT S, včetně integrované manžety z asfaltového SBS modifikovaného pásu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky