úterý 28. února 2017

Plechové dveře dvoukřídlé

Jednokřídlé jsou standardně vyrobeny z pozinkovaného plechu o síle mm (lze použít i plech za příplatek 45-), dvoukřídlé jsou vyrobeny vždy z pozinkovaného plechu 8mm, který zaručuje vysokou odolnost proti korozi a umožňuje použití téměř všech povrchových úprav. Naše plechové dveře nabízíme v různých variantách. Vybrat si můžete dveře zateplené i nezateplené, dvoukřídlé či jednokřídlé.


Objednávka nebyla nikdy snadnější. Stačí si vybrat orientaci dvěří a jejich šířku. Námi vyráběné ocelové dveře jsou určeny do standartních ocelových zárubní, které běžně zakoupíte ve stavebninách. Dveře jsou vyrobeny z uzavřeného. Tyto ocelové interiérové dveře (v provedení izolované a neizolované) se díky svým výhodám používají v celé řadě prostředí jako jsou kancelářské budovy, přístavby a výrobní prostory, ale také pro obytné kontejnery az nich zhotovené modulární stavby.


Plechové dveře vyrobené ze žárově pozinkovaného plechu mají vysokou odolnost proti korozi. Možné dodat jednokřídlé nebo dvoukřídlé , bez požární. Prodám dvoukřídlé plechové dveře viz foto.


Ocelové dveře najdou své místo ve skutečně širokém spektru využití. Uplatní se v oblasti občanské nebo speciální výstavby. Jednokřídlové jsou standardně vyrobeny z pozinkovaného plechu o síle mm (lze použít i plech za příplatek 45-), dvoukřídlé jsou vyrobeny vždy z pozinkovaného plechu 8mm, který zaručuje vysokou odolnost proti korozi a umožňuje použití téměř všech povrchových. Jsou hladké, bez požární odolnosti.


Protipožární dveře Boulit dvoukřídlé. Použití a montáž: Plné hladké protipožární dveře interiérové se používají tam, kde je to předepsané požární zprávou. Montáž protipožárních uzávěrů smí provádět pouze výrobce ne.


Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Jsou vhodné a praktické, jak do skladů a sklepů, tak i do interiérů kanceláří, šaten a společenských místností. Provedení jednokřídlé i dvoukřídlé.


Levné vchodové dveře plastové, masivní dřevěné, palubkové, plechové do bytů. Pořiďte si plastové vchodové dveře za příznivé ceny. Vybírejte z různých typů - jednokřídlé, dvoukřídlé , atypické. Kvalita nemusí být drahá. Rev-R plechové dveře se zárubní v nástřiku Reverzibilní dvoukřídlé dveře vyrobené z galvanizované oceli.


Součástí kompletu je rohová zárubeň na hr. Pohledová strana ocelových dveří je ze strany pantů, otvírání k sobě. Na dveře je po jejich vyrobení aplikován základní nástřik kvalitní komaxitové šedé barvy. Možná se ptáte, zda právě vy využijete plechové dveře. Nebojte se, máme pro vás odpověď.


Rozměry dveří jsou 235x227x5cm (měřeno jako celek v rámu). Navíc interiérové dveře za trvale nejnižší ceny. Dvoukřídlé vchodové dveře huron duo 2. Tyto plné dveře v bílé barvě je možné vyrobit v jednokřídlé i dvoukřídlé variantě.


Jsou univerzálním prvkem pro oddělením jakýchkoliv prostor. Bílá barva interiér opticky. Venkovní, vchodové, bezpečnostní dveře. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky