pondělí 20. února 2017

Plastová mříž

Mříž je skládací, proto se snadno vejde do jakéhokoli prostoru. Vhodné na balkóny, či terasy. Mříž M508D je inovovanou verzí mříže M500D , jejíž výroba byla ukončena. Vyrobena z kvalitního plastu. Plastová mříž pro odvodnění mostů M43D Labe.


Je vyrobena z kvalitního, lehkého a trvanlivého materiálu, který nepotřebuje žádnou údržbu. Díky vnitřní výztuži vyniká vysokou pevností a flexibilitou. Odtokový žlab umělohmotný s mříží plast - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží 5t (osobní automobil). Další možností je přiobjednat pozinkovaný rám vpusti. Modulární systém paravanú, které lze spojovat v libovolném počtu.


Zahradní paravany, zahradní zástěny. Použítí: soukromý na terase, zastínění zahradních bazén. Prodám vtokovou kanalizační mříž 6x 6mm , vč. Kg odpadní trubky začínají u průměru 1mm, 1mm, 1mm, 2mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm a 6mm.


Jedná se o ucelený systém výrobků z trubek a tvarovek z Polyvinylchloridu (PVC- U) vyráběných v průměru od DN 1do DN vyznačuje se vysokou. Sběrná vpusť plastové jímky s plastovou mříží vhodný pro žlab standard - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží 5t (osobní automobil). Dvorní vpusť plastová Dvorní vpusť od italského výrobce z PP má předvytvořené výřezy pro usazení trubek podle individuální potřeby na všech čtyřech stranách. Vpusť je možné použít jako čistící šachtu i jako kabelážový box. Balení obsahuje 5ks plastových plůtku.


Kanalizační mříž pryžová KD 400. Find Colored Plastic Plate Set Today. Sběrná vpusť umělohmotná s pozinkovanou mříží vhodný pro žlab nízkoprofilový - určený pro zabetonování s pojezdovou zátěží 5t (osobní automobil). Mříž plastová pochozí 3x 3mm Pochozí mříž šachty od italského výrobce. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Zlobí Vás nefunkční mříž ? Vyrábíme všechny druhy mříží - mříže pevné , klasické, kované, dveřní předěly a samozřejmě mříže pohyblivé, jako jsou mříže nůžkové mříže a rolovací mříže. Děrovaná mříž pro sklepní okna MEALON vyrobená z pozinkované oceli zajistí ochranu před nežádoucím vniknutí hlodavců do suterénních prostor. Mřížku je jednoduše nastavitelná na šířku či výšku. Kvalitní plastové provedení.


Mřížka, mřižky, čtvercová, ventilátoru, ventilační, průmyslová, vzduchotechnická, klimatizační, klimatizaci, krycí, ochranná, plastová , plastové. Mříž do kufru auta - teleskopická se zakřivením - Lampa Italy GRG-8. Teleskopická oddělovací mříž zavazadlového prostoru pro psa a jiné účely od.


Vtoková litinová mříž D4s vtokovým průřezem 9cmSe vzdáleností mezi žebry 36mm Prodej. Poklopy na plastová potrubí Šachtová stupadla Uliční vpusti Vtokové mříže třídy C250. Za obsah Vašeho košíku získáte celkem bodů , které mohou být převedeny na slevový kupón v hodnotě Kč.


Poklop plastová mříž As nosností do 3t, DN 4POUZE NA HLADKOU ROURU! Mříž do okna auta z robustního plastu je vhodná pro všechny okenní šířky, zajišťuje vašemu mazlíčkovi dostatečné množství čerstvého vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky