středa 22. února 2017

Montáž trapézového plechu

This feature is not available right now. Montáž stříšky - instruktážní video: montáž trapézových polykarbonátových desek na stříšku. Z těchto důvodů je vhodné poradit se s projektantem. Obrázek 4: Vertikální montáž trapézového plechu Návod k montáži trapézových plechů V případě horizontální montáže trapézových plechů začněte.


Doporučený mezní sklon (MSK) je 5°. Dbejte na správné překrytí jednotlivých pásů. Trapézové plechy Vám budou vyrobeny na poža-dovaný délkový rozměr. Chodenie po plechu je dovolené len v obuvi s mäkkou podrážkou.


Našľapovať sa smie do údolia vlny v miestach podbitých latami. Ochranná fólia z výrobkov, resp. Pred ukladaním jednotlivých pásov trapézového plechu je potrebné namontovať strešné doplnky ako sú napr. Samotné pásy trapézu vyťahujeme na krov strechy po drevených latách prípadne hranoloch.


Harmonický vzhľad trapézového plechu Regamet T-je vhodný predovšetkým pre strechy s nízkym sklonom a fasády budov. Dĺžka trapézového plechu na zákazku od do m. Zpět na rozcestí montážních návodů Zde najdete technické listy a montážní návody k plechovým skládaným krytinám, které vám pomohou obeznámit se s. Book at Le Prieure Chamonix. Easy and Secure Online Booking.


New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! K upevnění trapézového plechu u okapu, hřebene, štítu a úžlabí použijte ks šroubu do každé vlny.


Způsob dotažení vrutu je znázorněn na obrázku níže. Trapézový plech patří mezi oblíbené střešní krytiny a opláštění výrobních, zemědělských, průmyslových a skladových objektů. Předváděcí akce živě na našich prodejnách od 4. Systémová řešení s rychlou montáží. Prostřednictvím této animace můžete zhlédnout postup. Montáž hrebenáča prevádzame dvomi spôsobmi a to buď na hrebeňovú latu s použitím odvetrávacieho hrebeňového pásu čím súčasne dosiahneme dokonalú rovnosť hrebeňa pričom hrebenáč uchytávame do vrchu, alebo spôsobom spájania plechu s plechom čo v praxi znamená, že hrebenáč uchytávame krátkou skrutkou priamo do trapézového modulu.


Montáž K děrování trapézového plechu doporučujeme děrovací kleště LOT 3. Vlastní montáž Krytiny - Je-li nutné po krytině chodit, používejte obuv s měkkou gumovou podrážkou. Nikdy nechoďte po nepřikotvených pásech trapézového plechu. Při chůzi po krytině našlapujte v místech podpory. První pás plechu před připevněním srovnejte kolmo k okapové hraně.


Orientace plechů je vždy širší vlnou směrem dolů tak, aby byl zajištěn správný otok vody. Montáž na konstrukci Před zahájením montáže je potřeba provést přesné zaměření. Musí být provedena kontrola nosné konstrukce, aby bylo možné včas a odborně eliminovat chyby a nepřesnosti vzniklé při její montáži.


Plotové dílce, sloupky, vchodové branky, křídlové brány a posuvné brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení. Nosné rámové konstrukce jsou vyrobeny z ocelových profilů, výplně z plného, perforovaného nebo trapézového plechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky