úterý 21. února 2017

Fatra podlahy

Tradiční český výrobce vinylových podlah pro domácnosti i komerční prostory. LINO Fatra , vinylové dílce, plovoucí vinylové podlahy a podlahové doplňky. Fatraclick je kombinace plovoucí a vinylové podlahy.


Snadná pokládka bez lepení, zvuková izolace, možnost pokládky na podlahové topení, Video – pokládka. Fatra LINO Fatra LINO je moderní podlahovina v různých dekorech.

Díky tomu, že je teplé a velmi příjemné na dotek, můžete jej položit prakticky kdekoliv. Fatra realizuje i vlastní prodej svých výrobků. Nabízíme všechny nafukovací hračky z retro edice návrhářky Libuše Niklové, vodní hračky, plastové profily – tenisové lajny, plastová madla pro panelové domy, florbalové omotávky, spirály pro svazkování elektrických kabelů, elektrické návlečky pro popisování kabelů a další doplňkové produkty. Podlahy a podlahové topení.


Jedním z řešení, jak zatočit se studenýma nohama, je podlahové vytápění, které je vel. Při registraci do e-shopu se Vám zobrazí Vaše ještě nižší ceny u vybraných produktů! Registrujte se prosím, ceny Vás mile překvapí.

Fatra - Virtuální showroom vinylových podlah. Jaký zvolit vzor podlahové krytiny? Vyzkoušejte, jak bude česká vinylová podlaha vypadat v interiéru. V interiérech se hojně setkáváme jak s lepenými, tak plovoucími vinylovými podlahami.


Jestli jste někdy pochybovali o věrohodnosti imitace přírodního materiálu, pak věřte, že vinylovou podlahu Thermofix od dřeva nemáte šanci rozeznat. Po podlaze můžete chodit během montáže a ihned po ní. Díky tomu se tato podlahovina vyznačuje skvělými vlastnostmi. Vyznačuje se snadnou údržbou, moderním vzhledem, dobrými tepelně-izolačními vlastnostmi, rozměrovou stálostí a vynikajícími akustickými vlastnostmi. Vinylové podlahy Vinylová podlahovová krytina je vhodná do bytových i komerčních prostor.


Thermofix díky své konstrukci patří mezi nejkvalitnější vinylové heterogenní podlahoviny na světě. Vzhledem k odolnosti je možné vinylové podlahy. Lepené vinylové podlahy Fatra Thermofix tvoří jednotlivé vícevrstvé dílce určené k pokládce lepením. Vrstva skelného rouna zajišťuje rozměrovou. Thermofix podlahy Fatra jsou kombinací nejlepších vlastností vinylových a klasických plovoucích podlah.


Jsou synonymem moderního životního.

Nová kolekce vinylových podlahy WINEO 4Vás ohromí trendovými dekory s věrnou kresbou dřevěných prken. Velmi snadno se čistí a udržuje, díky odolné. FATRA RS CLICK - PLOVOUCÍ VINYLOVÁ PODLAHA. Vinylová plovoucí podlaha Fatra RS Click nabízí atraktivních vzorů dřeva.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Konstrukce vinylové podlahy Fatra. Díky své konstrukci patří mezi nejkvalitnější podlahy na. Celoplošné lepené podlahy FATRA z vinylu jsou českým výrobkem, který je spolehlivý a dlouho vydrží. Vybírat můžete z imitací dřeva a kamene.


Vysoká rozměrová stálost bez použití skelného rouna, zvýšená tuhost a zlepšení tepelné roztažnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky